OBSYDIAN Kolobežka freestyle, kolieska 120 mm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

OBSYDIAN Kolobežka freestyle, kolieska 120 mm

Najlepšia tvár skatingu; Snívate o backflipech a ďalších trikoch v tom najlepšom štýle? Odlíš sa v skateparku s ultramodernou freestylovou kolobežkou!; .

Akcia
108,95 € s DPH
129,70 €
90,79 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:108

EAN: 5902693270843


OBSYDIAN Kolobežka freestyle, kolieska 120 mm 


S ohľadom na tých najnáročnejších užívateľov, bol vytvorený profesionálny produkt pre rýchlu jazdu freeestylová kolobežka Spokey Obsydian.

Buď pripravený na jazdu #vSpokeyStylu
Pri jazde na freestylové kolobežke Spokey Obsydian pocítite úplnú radosť a voľnosť, spoznáte vzrušujúce svet skatingu! Vďaka veľmi odolnej a dobre prispôsobenej konštrukcii ku trikom, dostane vaša jazda v skateparku úplne nový rozmer. Obsydian je ideálny pre barspiny a iné triky v skateparku!

Všetko, čo potrebuješ v skateparku
Vieme, aká dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto kladieme dôraz, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najsilnejších materiálov. Kolobežka tak vydrží vyššie zaťaženie pri vykonávaní trikov a pri jazde na prekážkach. Pri modeli Obsydian je koliesko integrované s dosky , vďaka čomu môžete maximálne využívať freestylovú kolobežku pre triky. 2 pegy umožňujú slidy na zábradlí!

Kvalita a technológia
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.
Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

Kolieska 120 mm s hliníkovým jadrom a ložiská ABEC9 chrome zaisťujú plynulý pohyb, zodpovedajúce riadenie a umožňujú dosiahnuť vysokých rýchlostí. Veľkosť koliesok je prispôsobená predovšetkým extrémnej jazde v skateparku. Protišmyková doska umožňuje pohodlné umiestnenie chodidla.


Parametre:
kolieska: 120 mm, PU 82A
Jadro kolies - hliník
ložiská: ABEC9 Chrome
materiál: 50% hliník
protišmyková doska
doska: 53 x 12 cm
výška riadidiel: od podlahy: 87 cm
šírka riadidiel: 59 cm
nožná brzda
tieňované gumové gripy
3-bodová objímka z CNC
max. hmotnosť užívateľa: 100 kg
koleso integrované s doskou
2 pegy umožňujúce slidy na zábradlí
norma: EN 14619

zábradlie
norma: EN 14619


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.