KARWI BL/WT Celotvárová maska - biela S/M | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

KARWI BL/WT Celotvárová maska - biela S/M

- ploché sklo; - zaokrúhlený skladací šnorchel (2 ventily); - lícnice liquid silikón, sklo PC, rám ABS, nastaviteľný silikónový pásik, uchytenie pre kameru; - veľkosti S / M a L / XL.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693283812

Šnorchlovanie je šport, ktorý vám umožní sledovať podvodný život. Jedná sa o plávanie na vodnej hladine s ponorenou tvárou vo vode.

Šnorchlovanie # 

Celotvárna maska pre Šnorchlovanie HAMPI bola vytvorená pre všetkých, ktorý majú radi podvodní svet s jeho magickou faunu a flóru. Vďaka nej môžete pohodlne pozorovať podvodní svet z blízka. Celotvárna maska HAMPI bola vytvorená pre tých najnáročnejších užívateľov a nadšencov podvodných dobrodružstiev. Materiály najvyššej kvality zaručujú bezpečnosť pod vodou, a dlhú životnosť produktu. Tvar masky a silikónové lícnice zaisťujú ľahkú priľnavosť masky na tvár. Vďaka veľkému sklu sa zväčšuje širokouhlé zorné pole a viditeľnosť pod vodou.


Inovatívny systém, ktorý vám umožní ponoriť sa ešte hlbšie!

Predná časť celotvárnej masky HAMPI je vyrobená zo silikónu. Vďaka tomu môžete ľahko vyrovnať tlak v ušiach, čo vám umožní ponoriť sa ešte hlbšie!

Celotvárna maska je doplnená jednoduchým, skladacím šnorchlom s tesnením, ktorý má dva uzatvárateľné ventily a dva kanály pre nádych a výdych. Toto riešenie zabraňuje vniknutiu vody do masky počas potápania. Pri ponorení celej masky do vody, sa ventily automaticky zdvihnú a zablokujú prístup k celej maske. Dôležité tiež je, že teplý vzduch, ktorý vydychujeme počas plávania sa dostáva von, vďaka čomu sa sklá v celotvárnej maske nezahmlia. 


Celotvárne masky  boli vyrobené s pomocou najnovších technológii. Sú dobre utesnené, čo zabraňuje vniknutiu vody do masky. Aby bola zachovaná plná bezpečnosť, je v prednej časti masky ventil, ktorý umožňuje vyfúknuť nežiaducu vodu z masky von. Vďaka tomu je používanie celotvárnej masky bezpečné!

Zapamätajte si magické chvíle s držiakom na kameru

Pamiatka na dovolenou? Natočte si video! Celotvárna maska BARDO má držiak na kameru, ktorý môžete kedykoľvek pripevniť k maske a natočiť si tak svoje podvodné dobrodružstvo.

Súčasťou balenia je sieťový obal a opakovateľne používateľný vak, ktorý chráni masku pred pieskom a soľou.

Maska

Kvalitné materiály, z čoho je maska vyrobená, zaručujú jej dlhú životnosť. Tvar masky zaisťuje perfektné priľnutie k tvári a veľké sklo umožňuje skvelú viditeľnosť a široké zorné pole. Inovatívny systém – prednej časti celotvárnej masky je vyrobená zo silikónu, vďaka čomu môžete ľahko vyrovnať tlak v ušiach. S modelom BARDO sa môžete ponoriť ešte hlbšie.

Šnorchel

Odnímateľný, s dvomi ventily a dvomi kanálmi pre nádych a výdych, vyrobenými z tých najkvalitnejších materiálov.

Starostlivosť o masku

Masku po každom použití riadne opláchnite pod tečúcou vodou pre odstránenie nečistôt, soli a chlóru.

URČENIE

Rekreačné Šnorchlovanie 

Ako vybrať veľkosť masky?


Parametre:
sklo: zaoblené PC
šnorchel: rovný, skladaný s jedným ventilom a tromi kanálmi (jeden pre nádych a dva pre výdych)
lícnice: liquid silikón
rám: PC
pásik: elastický, nastaviteľný
súčasti balenia: odnímateľný držiak na kameru
balenie v sieťke
dostupná vo veľkostiach : S/M, L/XL

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.