BARDO Celotvárna maska S/M | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

BARDO Celotvárna maska S/M

Akcia
52,42 € s DPH
62,40 €
43,68 € bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:52

EAN: 5902693283850

Šnorchlovanie je šport, ktorý vám umožní sledovat podvodný život. Jedná sa o plávanie na vodnej hladine s ponorenou tvárou vo vode.

Šnorchlovanie # 
Celotvárna maska pre Šnorchlovanie BARDO bola vytvorená pre všetkých, ktorý majú radi podvodní svet s jeho magickou faunu a flóru. Vdaka nej môžete pohodlne pozorovat podvodní svet z blízka. Celotvárna maska BARDO bola vytvorená pre tých najnárocnejších užívatelov a nadšencov podvodných dobrodružstiev. Materiály najvyššej kvality zarucujú bezpecnost pod vodou, a dlhú životnost produktu. Tvar masky a silikónové lícnice zaistujú lahkú prilnavost masky na tvár. Vdaka velkému sklu sa zväcšuje širokouhlé zorné pole a viditelnost pod vodou.




Inovatívny systém, ktorý vám umožní ponorit sa ešte hlbšie!

Predná cast celotvárnej masky BARDO je vyrobená zo silikónu. Vdaka tomu môžete lahko vyrovnat tlak v ušiach, co vám umožní ponorit sa ešte hlbšie!

Celotvárna maska je doplnená jednoduchým, skladacím šnorchlom s tesnením, ktorý má dva uzatváratelné ventily a dva kanály pre nádych a výdych. Toto riešenie zabranuje vniknutiu vody do masky pocas potápania. Pri ponorení celej masky do vody, sa ventily automaticky zdvihnú a zablokujú prístup k celej maske. Dôležité tiež je, že teplý vzduch, ktorý vydychujeme pocas plávania sa dostáva von, vdaka comu sa sklá v celotvárnej maske nezahmlia.



Celotvárne masky  boli vyrobené s pomocou najnovších technológii. Sú dobre utesnené, co zabranuje vniknutiu vody do masky. Aby bola zachovaná plná bezpecnost, je v prednej casti masky ventil, ktorý umožnuje vyfúknut nežiaducu vodu z masky von. Vdaka tomu je používanie celotvárnej masky bezpecné!

Zapamätajte si magické chvíle s držiakom na kameru

Pamiatka na dovolenou? Natocte si video! Celotvárna maska BARDO má držiak na kameru, ktorý môžete kedykolvek pripevnit k maske a natocit si tak svoje podvodné dobrodružstvo.

Súcastou balenia je sietový obal a opakovatelne používatelný vak, ktorý chráni masku pred pieskom a solou.




Maska
Kvalitné materiály, z coho je maska vyrobená, zarucujú jej dlhú životnost. Tvar masky zaistuje perfektné prilnutie k tvári a velké sklo umožnuje skvelú viditelnost a široké zorné pole. Inovatívny systém – prednej casti celotvárnej masky je vyrobená zo silikónu, vdaka comu môžete lahko vyrovnat tlak v ušiach. S modelom BARDO sa môžete ponorit ešte hlbšie.

Šnorchel
Odnímatelný, s dvomi ventily a dvomi kanálmi pre nádych a výdych, vyrobenými z tých najkvalitnejších materiálov.

Starostlivost o masku
Masku po každom použití riadne opláchnite pod tecúcou vodou pre odstránenie necistôt, soli a chlóru.

URCENIE
Rekreacné Šnorchlovanie

Parametre:
sklo: ploché PC
šnorchel: lahko odnímatelný s dvomi ventilmi a dvomi kanálmi pre nádych a výdych
predná cast celotvárnej masky: silikón
lícnice: liquid silikón
rám: PC
pásik: elastický, nastavitelný
súcast balenie: odnímatelný držiak na kameru
balené v sietke
dostupná vo velkostiach: S/M, L/XL

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.