KOBE Batoh turistický 28 l, čierny | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

KOBE Batoh turistický 28 l, čierny

Batoh s reflexnými prvkami, veľa vreciek a priehradiek, vrátane špeciálnej kapsy na notebook, chrbtový nosný systém batohu je vyrobený z priedušnej sieťoviny a umožňuje optimálne prispôsobenie batohu vašim chrbtu.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693285809

Turistický batoh KOBE je vhodný pre každodenné použitie i krátke výlety. Jeho objem 28 l a kompaktné rozmery sa osvedčia v akejkoľvek situácii!

Kvalita a technológie

Spokey KOBE je predovšetkým veľmi praktický! Jeho veľkosť vám dovolí vziať si so sebou najnutnejšie veci na výlet a vďaka svojej nízkej hmotnosti pre vás nebude predstavovať veľkú záťaž. Batoh Spokey KOBE bol vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaisťujú všestrannosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu a nepriaznivým podmienkam. Použitie laminované látky s technológiu rip-stop na vonkajšej strane ruksaku zaisťuje, že materiál je odolný a zároveň ľahký. Kvalita materiálov a funkčnosť produktu sú veľmi dôležitými parametrami pre priaznivcov aktívneho životného štýlu.

Objem a komfort používania

Objem batohu Spokey Kobe - 28 l - vám umožní pohodlne si zabaliť tie najnutnejšie veci aj pre viacdenné výlet čí víkendovú turistiku. Je určený pre každodenné použitie - do práce, do posilňovne, na bazén alebo na výlet. Použitý oporný systém vám umožní prispôsobiť rozloženie záťaže a nastavenie chrbta podľa vašich potrieb a vďaka priedušnej sieťke zaisťuje dobrú ventiláciu. Unikátny dizajn a premyslený strih mu dávajú jedinečný vzhľad.

Užitočné vrecká a priehradky

Batoh má veľa vreciek a priehradiek, vďaka ktorým si môžete svoje veci v batohu pohodlne a prehľadne usporiadať. Batoh Spokey KOBE má tiež kapsu určenú pre notebook! V batohu nájdete vysoko kvalitné zipsy, ktoré sú odolné proti mechanickému poškodeniu.

Viditeľný aj po zotmení

Model Kobe je vybavený reflexnými prvkami pre zlepšenie viditeľnosti po zotmení, čo je veľmi dôležité pri chôdzi na zle osvetlených cestách a miestach.

Parametre:
materiál: polyester 420D rip-stop
objem: 28 l
rozmery: 48 x 27 x 22 cm
oporný systém polstrovaný priedušnou sieťou
3 vrecká
elastické popruhy
vrecko na notebook
reflexné prvky

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.