5341.90000 zastrihávac vlasov ETA | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Zastrihávač vlasov TED ETA 5341.90000

Zastrihávač vlasov TED, sieťové použitie, možnosť použitia bez hrebeňových nadstavcov. PRÍSLUŠENSTVO: 4 vymeniteľné hrebeňové nadstavce (3, 6, 9, 12 mm), čistiaci štetec, olej na premazanie čepelí, hrebeň, nožnice, ochranný kryt.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393320721

Zastrihávač vlasov TED 

Moderný a elegantný zastrihávač na vlasy značky ETA 5341.90000  využíva ostrý nerezový brit na precízne zastrihávanie vlasov v rôznych dĺžkach. Už nemusíte chodiť do kaderníckych salónov a platiť desiatky eur za jednoduché strihy - s týmto pomocníkom všetko zvládnete v pohodlí domova

Pri strihaní máte hneď 5 rôznych možností, pretože balenie obsahuje nie jeden, ale až 4 rôzne nadstavce s ponukou 3, 6, 9, 12 mm strihu. Okrem toho je možné použiť zariadenie aj bez nadstavcov, vďaka čomu dosiahnete dĺžku strihu 1mm.

Moderný, šikovný, ľahko uchopiteľný - to sú vlastnosti zastrihávača TED. 

Jeho dizajn je prispôsobený jednoduchému používaniu v domácich podmienkach. Zapínanie funguje pomocou spínaču on/off, takže s jeho obsluhou si hravo poradí každý. 

Pre šikovnejšiu uskladnenie je súčasťou dizajnu aj malé pútko, pomocou ktorého si strojček môžete nielen uložiť do zásuvky, ale aj zavesiť na háčik kdekoľvek treba. 

Príslušenstvo

4 vymeniteľné hrebeňové nástavce (3, 6, 9, 12 mm)

Čistiaci štetec

Olej k premazaniu britiev

Hrebeň

Nožnice

Ochranný kryt pre väčšiu bezpečnosť

Nabíjanie je zabezpečené skrz sieť. 

Príkon: 10 W
Hladina akustického výkonu: 68 dB (A) re 1 pW

Hmotnosť: 0,34 kg
Farba: Strieborná

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.