Pištol s guličkami | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Pištol s guličkami

Táto detská pištoľ s guličkami je výbornou voľbou pre deti, ktoré si radi hrajú so zbraňami. Jej štýlový a moderný dizajn zaručí, že vaše deti budú mať s ňou nielen zábavu, ale aj potešenie z jej vzhľadu. V balení s pištoľou nájdete aj dostatočný počet guličiek, takže vaše deti sa nebudú musieť obávať, že ich rýchlo spotrebujú. Vhodné pre deti od 6 rokov.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590756597531

Táto detská pištoľ s guličkami je výbornou voľbou pre deti, ktoré si radi hrajú so zbraňami. Jej štýlový a moderný dizajn zaručí, že vaše deti budú mať s ňou nielen zábavu, ale aj potešenie z jej vzhľadu.

Pištoľ je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý zabezpečuje jej odolnosť a bezpečnosť pre deti. Jej nabitie je veľmi jednoduché a bezpečné, stačí len naplniť zásobník guličkami a vložiť ho do pištole.

V balení s pištoľou nájdete aj dostatočný počet guličiek, takže vaše deti sa nebudú musieť obávať, že ich rýchlo spotrebujú. Navyše, pištoľ disponuje bezpečnostným mechanizmom, ktorý zabezpečí, že sa guličky vystrelia len vtedy, keď sú zbraň a zásobník správne naložené.

Vaše deti si užijú skvelé a bezpečné momenty plné zábavy, ktoré im táto pištoľ s guličkami určite poskytne.

Vhodné pre deti od 6 rokov.
Rozmery balenia sú 25 x 17 x 3,5 cm.

ParameterHodnota
Vek 6+
Rozmery25x17x3,5 cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.