BOMBI BOY Juniorská sada na šnorchlovanie maska+šnorchel | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-50%

BOMBI BOY Juniorská sada na šnorchlovanie maska+šnorchel

Sada AB - juniorská maska + šnorchel pre potápanie; maska; - sklo PC; - lícnice a pások PVC; - rám PC; šnorchel; - náustok PVC; - trúbka PVC; - držiak na šnorchel (možnosť pripnutia k maske).

Akcia
8,21 € s DPH
16,32 €
6,84 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:8

EAN: 5902693281955

Juniorská sada pre šnorchlovanie – maska + šnorchel BOMBI BOY

Šnorchlovanie # Bez špecializovaného vybavenia môže byt obtiažne obdivovať krásu podmorského sveta S jeho magickou flóru a faunu. Šnorchlovacie sady boli vytvorené špeciálne pre milovníkov podvodného dobrodružstva! Vďaka nim bude Šnorchlovanie, teda šport, ktorý spočíva v plávaní na hladine vody s ponorenou tvárou do vody a pozorovaním podvodného života, ešte lepší!

Maska poskytuje ešte lepšiu viditeľnosť

Maska na šnorchlovanie je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaručujú bezpečnosť pod vodou a zaisťujú dlhé a uspokojivé používanie. Jej tvar sa ľahko a dobre prispôsobuje. Dve veľké sklá zväčšujú perspektívu a šírku viditeľnosti pod vodou Masky sú vyrobené pomocou najnovších technológií. Sú dobre utesnené, čo znamená, že sa voda počas potápania nedostane dovnútra a použitie masky je tak naozaj bezpečné! Šnorchel umožňuje pohodlné dýchanie pod vodou

Šnorchlovacia sada BOMBI BOY je tou najlepšou voľbou: je vyrobená tak, aby sa voda nedostala dovnútra. Tento šnorchel je ideálnou voľbou ako pre začiatočníkov, tak i pre pokročilých milovníkov šnorchlovania. Navrhnutý pre pohodlné a ľahké dýchanie počas šnorchlovania. Naviac má sponu pre uchytenie k maske. Šnorchel je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaisťujú dlhé a uspokojivé používanie.

Spodný ventil a anti-wave koncovka zabraňuje vniknutiu vody do šnorchlu počas potápania.

Žiarivé farby sady zviditeľnia každého používateľa, bude viditeľný aj z diaľky

Pre úplné pohodlie pri používaní je vhodné sa riadiť doporučenými odborníkmi:

Je dôležité, aby maska bola ideálne prispôsobená tvaru hlavy. Preto najprv priložte masku na tvár, a až potom upravte jej veľkosť pomocou regulovateľného pásiku.

Pre zaistenie dlhšej trvanlivosti masky, ju po každom použití dôkladne opláchnite pod tečúcou vodou. Po usušení masku skladujte v chlade a chráňte pred slnečným žiarením.

A pokiaľ chcete, aby vaša maska vyzerala aj po viacerých použitiach stále ako nová, vložte ju do vlažnej vody a pridajte citrónovú šťavu. Ponechajte ju v takto pripravenej vode niekoľko hodín. Vďaka tomu bude silikón, ktorý mohol medzitým zmeniť svoju farbu, vyzerať znovu ako nový!

URČENÉ:

Rekreačné šnorchlovanie, pre juniorov

Parametre:
maska:
sklo a rám: PC
lícnice: PVC
pásik: PVC, s možnosťou regulácie dĺžky
šnorchel:
náustok: PVC
trubka: PVC
spona (možnosť pripnutiu k maske)


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.