LUZON Panoramatická sada na šnorchlovanie maska+šnorchel | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

LUZON Panoramatická sada na šnorchlovanie maska+šnorchel

Sada AB - maska + šnorchel pre potápanie; Panoramatická maska; - okuliare zosilnené TG sklo; - lícnice a pásik silikón; - rám PC; šnorchel; - náustok silikón; - trúbka PVC; Šnorchel má spodný ventil, koncovku.

Akcia
17,32 € s DPH
23,09 €
14,43 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:17

EAN: 5902693281917


Panoramatická sada pre šnorchlovanie – maska + šnorchel Spokey LUZON

Šnorchlovanie #vSpokeyStylu

#Bez špecializovaného vybavenia môže byť obtiažne obdivovať krásu podmorského sveta s jeho magickú flóru a faunu. Šnorchlovacie sady boli vytvorené špeciálne pre milovníkov podvodného dobrodružstva! Vďaka ním bude šnorchlovanie, teda šport, ktorý spočíva v plávaní na hladine vody s ponorenou tvárou do vody a pozorovaním podvodného života, ešte lepšie!

Výnimočná viditeľnosť s panoramatickou maskou

Šnorchel Spokey Luzon je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaručujú bezpečnosť pod vodou a dlhé a uspokojivé používania. Šnorchel je vyrobený z PVC a ventil z PC. Vďaka použitiu tejto kombinácie materiálov, je šnorchel Spokey tou najlepšou voľbou!

Ešte lepšie priľnutie k tvári vďaka silikónu

Masky Spokey sú vyrobené pomocou najnovších technológií. Sú dobre utesnené, čo znamená, že sa voda počas potápania nedostane dovnútra a použitie masky je tak naozaj bezpecné!

Šnorchel umožňuje pohodlné dýchanie pod vodou

Šnorchel pre šnorchlovanie Spokey Luzon je tou najlepšou voľbou: je vyrobený tak, aby sa voda nedostala dovnútra. Tento šnorchel je ideálnou voľbou ako pre začiatočníkov, tak i pre pokročilých  milovníkov šnorchlovania. Navrhnutý pre pohodlné a ľahké dýchanie počas šnorchlovania. Naviac má sponu pre uchytenie k maske. Šnorchel je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktoré zaisťujú dlhé a uspokojivé používania.

Elastická spona uľahčuje pripevnenie šnorchlu k maske

Spodný ventil, anti-wave koncovka a horná blokáda bráni vniknutiu vody do šnorchlu.

Svetlá panoramatická maska zaisťuje, že sa svetlo dostane dovnútra, čo ešte viac zlepšuje viditeľnosť pod vodou!

Pre úplné pohodlie pri používaní je vhodné sa riadiť odporúčaniami odborníkov:

Je dôležité, aby maska ​​bola ideálne prispôsobená tvaru tváre. Preto najprv priložte masku na tvár, a až potom upravte jej veľkosť pomocou regulovateľnej pásky.

Pre zaistenie dlhšej trvanlivosti masky, ju po každom použití dôkladne opláchnite pod tečúcou vodou. Po usušení masku skladujte v chlade a chráňte pred slnečným žiarením.

A ak chcete, aby vaša maska vyzerala aj po mnohých použitiach stále ako nová, vložte ju do vlažnej vody a pridajte citrónovú šťavu. Ponechajte ju v takto pripravenej vode niekoľko hodín. Vďaka tomu bude silikón, ktorý mohol medzitým zmeniť svoju farbu, vyzerať znovu ako nový! 

URČENIE:
Rekreačné šnorchlovanie

Parametre:
maska:

sklo: tvrdené TG
rám: PC
lícnice: silikón
pásik: silikón, možnosť regulácie diaľky
panoramatická maska – zväčšená viditeľnosť pod vodou
šnorchel: 
náustok: silikón
trubka: PVC
elastická spona spojka uľahčuje pripevnenie šnorchlu k maske
spodný ventil a koncovka anti-wave

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.