EVEN+ Bežecký pás | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

EVEN+ Bežecký pás

Výkon motora: 0,6 - 1,5 HP; Max. rýchlosť: 6 km / h; Max. hmotnosť užívateľa: 90 kg; Rozmer bežeckej plochy: 115 x 41 cm; Váha netto: 29 kg; Rozmer: 147 x 68 x 17 cm.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693287513


Bežecký pás SPOKEY EVEN +, držiak na tablet / telefón, Bluetooth, diaľkové ovládanie Pre perfektný začiatok dobrodružstva s kardio tréningom! Moderný dizajn a vynikajúce parametre - to je elektrický bežecký pás Spokey EVEN +. Ideálna voľba pre každého, kto ocení najvyššiu kvalitu. Bežecký pás je perfektným riešením pre všetkých kardio nadšencov, ktorí chcú trénovať v pohodlí domova. Premyslený dizajn Vďaka modernému vzhľadu a klasickým farbám sa EVEN + perfektne hodí do každého interiéru. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ho môžete po ukončení cvičenia ľahko skryť trebárs pod posteľ. Pri každodennom používaní sú užitočné tiež Namontované transportné kolieska pre jednoduchú manipuláciu. Veľmi praktickým doplnkom bežeckého pásu je diaľkové ovládanie, ktoré umožňuje počas tréningu pohodlné ovládanie bežeckého pásu. Model EVEN + je navyše vybavený madlom a držiakom na tablet alebo telefón. Priehľadná konzola s Bluetooth vám umožní priebežne kontrolovať parametre tréningu, ako sú čas, vzdialenosť, rýchlosť ci kalórie. Vybavenie má systém tlmenia vibrácií S.A.S., ktorý eliminuje vibrácie prenášajúce sa do bežeckého pásu pri behu, čím zvyšuje komfort užívania a znižuje záťaž kĺbu. Navyše je jeho prevádzka veľmi tichá, takže svojím tréningom nebude rušiť ani susedov. Pre väčšiu bezpečnosť má bežecký pás Spokey EVEN + protišmykovú štruktúru pásu. Pre náročné vyžadujúce rozmanité, pohodlné a efektívne cvičenia máme riešenie - aplikáciu Gfit! Preneste do svojho múdreho telefónu alebo iPodu pomocou stiahnutej aplikácie všetky parametre tréningu. Monitorujte svoj beh a vyvoďte z toho výsledky! Je to veľmi jednoduché - k bežeckému pásu sa pripojíte bezdrôtovo, iba cez Bluetooth! 

Parametre:
Výkon motora: 0,6 - 1,5 HP 

Max. rýchlosť: 6 km / h
Max. hmotnosť užívateľa: 90 kg
Rozmer bežeckej plochy: 115 x 41 cm
Váha netto: 29 kg
Rozmer: 147 x 68 x 17 cm 

Vlastnosti:
- sklopné madlo s držiakom pre telefón ci tablet
- možno skladovať zvisle i vodorovne
- malé rozmery a nízka hmotnosť
- diaľkové ovládanie rýchlosti
- aplikácia Gfit, Bluetooth

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.