BUFF PRO Trekové korčule regulovateľné, ABEC 7, čierno-biele, veľ. L (38-41) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

BUFF PRO Trekové korčule regulovateľné, ABEC 7, čierno-biele, veľ. L (38-41)

Určené pre rekreačnú jazdu. Vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní".

Akcia
40,20 € s DPH
49,49 €
33,50 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:40

EAN: 5902693291688

BUFF PRO Trekové korčule regulovateľné, ABEC 7, čierno-biele, veľ. L (38-41)



Trekové korčule BUFF PRO boli navrhnuté s myšlienkou na tých, ktorí svoje korčuliarske dobrodružstvo ešte len začínajú. Technické parametre sme vybrali špeciálne tak, aby sa dosiahlo čo najväčšieho potešenie z jazdy. 

KVALITA 
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz na originálny a vypracovaný dizajn. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmódnejšími farbami. 

TECHNOLÓGIE A VÝHODY 
Kolieska sú vyrobené z odolného PU materiálu (54 x 32 mm), ktorý je optimálny pre rekreačné jazdu.

Ložiská ABEC7 zaručujú presnosť, dlhú životnosť a komfort jazdy. (Ložiská z uhlíkovej ocele. ABEC 1, 3, 5, 7, 9 je norma definujúce presnosť, s akou boli vyrobené ložiská, ktoré určujú plynulosť Točenie a dosiahnutú rýchlosť.) Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Spony od Spokey sú vybavené bezpečnostným systémom, ktorý zabraňuje samovoľnému uvoľneniu spôn - takže si môžete byť istí, že počas jazdy zostane pásik na svojom mieste. Pri modeli Spokey BUFF PRO môžete rýchlo a bezproblémovo nastaviť potrebnú veľkosť, ktorá vám umožní optimálne prispôsobiť topánku nohe. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní" (napr. 38/39).

Špeciálne profilovaná vnútorné pätka zabraňuje pohybu päty pri jazde. V kombinácii s mäkkým postrhovaním topánky výrazne zvyšuje úroveň pohodlie používania korčúľ. Vďaka regulácii rozmerov, korčule rastú s nohou dieťaťa. Určenie rekreačná jazda

Parametre:
- určené pre rekreačnú jazdu 
- podvozok: PP 
- materiál: PP 
- ložiská: ABEC-7 
- kolieska: PU, 82A max. 
- hmotnosť užívateľa: 60 kg 
- veľkosť:  L (38 -41)


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.