STEP ONE Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm, biela | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

STEP ONE Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm, biela

Skating #veSpokeyStylu; Freestylová kolobežka STEP ONE je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otáčky či brzdenie pred prekážkami. Je vhodná pre tých, ktorí chcú začať ...

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693290650


Skating #vSpokeyStylu Freestylová kolobežka STEP ONE je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otáčky či brzdeniu pred prekážkou.
Je vhodná pre tých, ktorí chcú začať dobrodružstvo s freestylovými kolobežkami aj pre tých skúsených.

Super ľahká a zároveň odolná konštrukcia posunie vašej jazdu v skateparku na vyššiu úroveň! Kolobežky Spokey sú určené pre najnáročnejších užívateľov. Vieme, ako dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto kladieme dôraz, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najsilnejších materiálov. Kolobežky tak vydržia vyššie zaťaženie pri predvádzaní trikov a pri jazde na prekážkach.

Kvalita a technika prevedenia Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Kolieska 100 mm a vysoko kvalitné ložiská ABEC9 zaisťujú hladký a plynulý pohyb a umožňujú dosiahnuť vysoké rýchlosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená predovšetkým extrémnej jazde v skateparku.

Výhoda a pohodlie počas používania Vďaka veľkej, protišmykovej doske budete stredom pozornosti a navyše vám poskytne pohodlné umiestnenie nôh. S freestylovou kolobežkou Spokey STEP ONE budete pripravený k jazde #vSpokeyStylu.

Parametre:
kolieska: 100 mm,
PU jadra koliesok
PP ložiská: ABEC-9
materiál: 50% hliník protišmyková doska: 48,3 x 10,5 cm
výška riadidiel od zeme: 82 cm šírka riadidiel: 47,6 cm
brzda: nožná gripy: PP 3-bodová objímka hmotnosť: 3,15 kg max.
hmotnosť užívateľa: 100 kg norma: EN 14619
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.