BACKYARD EXTREME Kolobežka freestyle, kolieska 110 mm, zelená | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-23%

BACKYARD EXTREME Kolobežka freestyle, kolieska 110 mm, zelená

Skating #vSpokeyStylu; Freestylová kolobežka BACKYARD EXTREME je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otočky či brzdenie pred prekážkami.

Akcia
66,57 € s DPH
86,45 €
55,47 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:66

EAN: 5902693290131

Skating #vSpokeyStylu 

Freestylová kolobežka BACKYARD EXTREME je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otáčky či brzdeniu pred prekážkou. Je vhodná pre tých, ktorí chcú začať dobrodružstvo s freestylovou kolobežkou aj pre tých skúsených. Super ľahká a zároveň odolná konštrukcia posunie vašej jazdu v skateparku na vyššiu úroveň! Kolobežky Spokey sú určené pre najnáročnejších užívateľov. Vieme, ako dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto kladieme dôraz, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najsilnejších materiálov. Kolobežky tak vydržia vyššie zaťaženie pri prevádzaní trikov pri jazde na prekážkach. Kvalita a technika prevedenia Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Kolieska 110 mm a vysoko kvalitné ložiská ABEC9 zaisťujú hladký a plynulý pohyb a umožňujú dosiahnuť vysoké rýchlosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená predovšetkým extrémnej jazde v skateparku. Výhoda a pohodlie počas používania Vďaka veľkej, protišmykovej doske budete stredom pozornosti a navyše vám poskytne pohodlné umiestnenie nôh. S freestylovou Kolobežkou Spokey BACKYARD EXTREME budete pripravený k jazde #vSpokeyStylu! 

Parametre: 

kolieska: 110 mm, PU 82A 
jadrá koliesok - eloxovaný hliník 
ložiská: ABEC-9 chróm 
materiál: 50% eloxovaný hliník 
protišmyková doska: 48 x 11 cm 
výška riadidiel od zeme: 83 cm 
šírka riadidiel: 54 cm 
brzda: nožná 
gumové gripy 
3-bodová objímka 
max. hmotnosť užívateľa: 100 kg 
norma: EN 14619

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.