MIRROR Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

MIRROR Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm

Skating #vSpokeyStylu; Freestylová kolobežka MIRROR je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otočky či brzdenie pred prekážkami.

Akcia
121,18 € s DPH
138,49 €
100,98 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:121

EAN: 5902693290643

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

MIRROR Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm


Skating #vSpokeyStylu Freestylová kolobežka MIRROR je profesionálny produkt vyrobený pre rýchlu jazdu, skoky, otáčky či brzdeniu pred prekážkou. Je vhodná pre tých, ktorí chcú začať dobrodružstvo s freestylovými kolobežkami aj pre tých skúsených. Super ľahká a zároveň odolná konštrukcia posunie vašej jazdu v skateparku na vyššiu úroveň! Kolobežky Spokey sú určené pre najnáročnejších užívateľov. Vieme, ako dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto kladieme dôraz, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najsilnejších materiálov.

Kolobežky tak vydržia vyššie zaťaženie pri predvádzaní trikov a pri jazde na prekážkach. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Kolieska 100 mm a vysoko kvalitné ložiská ABEC9 zaisťujú hladký a plynulý pohyb a umožňujú dosiahnuť vysoké rýchlosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená predovšetkým extrémnej jazde v skateparku. Výhoda a pohodlie počas používania.

Vďaka veľkej, protišmykové doske budete stredom pozornosti a navyše vám poskytne pohodlné umiestnenie nôh. S freestylovou Kolobežkou Spokey MIRROR budete pripravený k jazde #vSpokeyStylu!

Parametre:
kompresný systém: HIC kolieska: 100 mm
PU 82A jadra koliesok: PP + mirror gold cover
ložiská: ABEC-9 chrome materiál: 50% hliník mirror gold protišmyková doska: 50 x 11 cm brzda: nožné gripy: TPE 3-bodová objímka vyrobená metódou CNC max. hmotnosť užívateľa: 100 kg norma: EN 14619
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.