EL SOL Samorozkladací outdoorový paraván, 120x84x192cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

EL SOL Samorozkladací outdoorový paraván, 120x84x192cm

Outdoorový paravan Spokey EL SOL je perfektnou ochranou proti nárazom vetru a slnku! Ideálne na pláž a záhradu. Nenahraditeľný spoločník nielen na pláže.
Akcia
17,64 € s DPH
21,00 €
14,70 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:17

EAN: 5902693267812

88%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x


Outdoorový paravan Spokey EL SOL je perfektnou ochranou proti nárazom vetra a slnku! Ideálne na pláž a záhradu.

Nepostrádateľný spoločník

Bez ohľadu na to, kde plánujete tento rok stráviť leto, nezabúdajte na svoju bezpečnosť, ktorá je tou najdôležitejšou. Chcete, aby váš odpočinok na pláži, na záhrade alebo trebárs v parku bol pohodlný a ničím nerušený? Ak áno, kúpte si paraván Spokey EL SOL! Ľahký a praktický samorozkladací paraván bol navrhnutý tak, aby vám počas letného odpočinku zaručil pohodlie a ochránil vás pred slnkom a vetrom. 

Optimálna bariéra proti slnku a vetru

Pri odpočinku na pláži môže byt vietor veľmi nepríjemný. Preto je skvelým riešením paraván, ktorý vás optimálnu ochranu pred nárazmi vetra. Nepochybnou výhodou je tiež vodotesná podlaha, ktorá vás ochráni pred vlhkosťou. Podlahu možno ľahko vysušiť alebo vyčistiť, čo ocení každý, kto chce po svojom odpočinku rýchlo zbaliť svoje vybavenie.

Ľahký samorozkladací plážový paraván

Paravan El Sol - to je najvyššia kvalita počas zábavy na slniečku alebo pikniku za dostupnú cenu. Skvele sa osvedčí pre celú rodinu či niekoľko priateľov, ktorí chcú tráviť čas spoločne. Jeho rozmery umožňujú pohodlné používanie ako deťom, tak dospelým. Samorozkladací paraván je ľahký a po zložení zaberá málo miesta. Vďaka systému okamžitého automatického rozloženia a ľahkému zloženiu stanu, je manipulácia s paravánom veľmi jednoduchá. Vďaka tomu ho budete môcť ľahko uložiť alebo vziať na akúkoľvek dovolenku či výlet. 

Najvyššia kvalita

V Spokey vieme, aké dôležité je tráviť čas spoločne s rodinou a priateľmi. Preto kladieme veľký dôraz na tú najvyššiu kvalitu našich výrobkov. Chceme, aby čas s vašimi blízkymi bol naplnený radosťou a pohodlím. Naše výrobky si sami testujeme, preto s plnou zodpovednosťou odovzdávame do vašich rúk plážový paravan Spokey EL SOL.

Ako poskladať paraván?

Zloženie plážového paravánu Spokey je veľmi jednoduché. Stačí len pár pohybov a paraván sa opäť zmení na ľahkú a praktickú obruč. Vďaka tomu si ho môžete bez problému vziať na dlhú cestu autom, vlakom, alebo na výlet do neďalekého parku.

Outdoorový paraván Spokey EL SOL:
- perfektná ochrana proti slnku a vetru
- vodotesná podlaha
- vyrobený z ľahkých a odolných materiálov
- okamžitý systém automatického rozloženia
- balený v obale s ramenným popruhom
- jedinečný dizajn a farby

Parametre:
jednovrstvový outdoorový paraván
rozmery: 120 x 84 x 192 cm
materiál: polyester
samorozkladací
balený v praktickom obale s ramenným popruhom
rozmery obalu: priemer 68 cm
váha: 1 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.