SHIFFTY PRE Kožené kolieskové korčule ABEC 11 čierne, veľ. 39 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

SHIFFTY PRE Kožené kolieskové korčule ABEC 11 čierne, veľ. 39

Shiffty kožené kolieskové korčule ABEC 11 v čiernej farbe sú skvelou voľbou pre milovníkov kolieskového korčuľovania. S kvalitným ložiskom ABEC 11 poskytujú plynulú a rýchlu jazdu.

Akcia
117,00 € s DPH
156,00 €
97,50 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:117

EAN: 5902693294030

SHIFFTY PRE Kožené kolieskové korčule ABEC 11 čierne, veľ. 39


Dámske a pánske kožené kolieskové korčule Spokey SHIFFTY PRO sú ideálne pre náročných používateľov. Ponúkajú technické parametre, ktoré zaručujú maximálny pôžitok z jazdy. Korčule majú hliníkový CNC podvozok a dva rôzne systémy koliesok (4 x 80 mm a 3 x 120 mm). Ložiská ABEC11 Carbon zaručujú vysokú presnosť a rýchlosť. Trojitý systém zapínania (pracka, suchý zips, šnúrky) zvyšuje pohodlie a bezpečnosť. Profilovaná stielka a mäkká podšívka zvyšujú pohodlie počas korčuľovania. Tieto korčule sú vhodné pre používateľov s hmotnosťou do 100 kg

Moderné a inovatívne

Korčule Spokey sú vyrobené podľa najnovších trendov a najmodernejších farieb. V modeli Spokey SHIFFTY PRO je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Podvozok je prispôsobený tak, aby nahradil systém kolies. Klasický systém so 4 kolieskami s priemerom 80 mm a systém určený na rýchlu jazdu s 3 kolieskami s priemerom 120 mm. Oba systémy koliesok sú súčasťou balíka, ktorý obsahuje spolu 14 koliesok (6 x 120 mm a 8 x 80 mm). Kolieska sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A, optimálneho na rekreačnú jazdu. 

Kvalitné spracovanie

Uhlíkové ložiská ABEC11 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a zodpovedajúcu vysokú rýchlosť jazdy.  ABEC 1, 3, 5, 7, 9, 11 je norma, ktorá definuje presnosť, s akou boli ložiská vyrobené, čo určuje plynulosť otáčania a dosiahnutú rýchlosť. Uhlíkové ložiská ABEC 11 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť chodu. Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá pracka zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohe, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka pohodlnému a pevnému systému zapínania si každý používateľ môže korčule prispôsobiť svojim potrebám.V modeli SHIFFTY PRO sa používa špeciálna profilovaná vložka. V kombinácii s mäkkou podšívkou topánky výrazne zvyšuje úroveň pohodlia pri korčuľovaní. 

Rýchlosť a pohodlie

Kolieskové korčule s kolieskami 3 × 120 mm. Vďaka veľkým kolieskam sú korčule oveľa pohodlnejšie a nerovný povrch už pre vás nebude problém. Kolieska 3 × 3 prinášajú aj nový rozmer rýchlosti, čím posúvajú korčuľovanie na vyššiu úroveň. Podvozok z hliníka 6061 je tvarovaný špeciálnou CNC technikou. Vďaka tomu sú tieto podvozky pevnejšie ako akékoľvek iné. Špeciálne profilovaná vnútorná topánka zabraňuje pohybu päty pri jazde. V kombinácii s mäkkým polstrovaním topánky výrazne zvyšuje úroveň pohodlia pri používaní korčúľ.

Parametre

Podvozok: hliník CNC 

Ložiská: ABEC11 

Karbónové kolieska: 82A, PU 

Balenie obsahuje kolieska: 6 x 120 mm, 8 x 80 mm 

Stielka: profilovaná 

Zapínanie: dvojitá pracka, suchý zips, šnurovanie 

Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg

Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.