TARANIS PLUS Kolobežka s ručnou brzdou, kolieska 200 mm, čierna | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

TARANIS PLUS Kolobežka s ručnou brzdou, kolieska 200 mm, čierna

Skating #vSpokeyStylu; Ak máte radi aktívny štýl života a snívate o pocite plnom slobody a radosti, stavte na kolobežku Spokey TARANIS PLUS. S ultramodernou kolobežkou sa pre vás otvára ...

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693293873

Skating #vSpokeyStylu

Pokiaľ máte radi aktívny štýl života a snívate o pocite plnom slobody a radosti - stavte na kolobežku Spokey TARANIS PLUS. S ultramodernou kolobežkou sa pre vás otvára vzrušujúci svet skatingu.

Kolobežka TARANIS PLUS bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky osôb s aktívnym štýlom života: od rekreačnej jazdy až po rýchlu jazdu v teréne. Osvedčí sa tiež skvele ako dopravný prostriedok alebo pre zábavu v parku.

Unikátne riešenie vo forme veľkých koliesok (200 mm) a prvotriednych ložísk (ABEC11 Carbon) zabezpečuje plynulý pohyb a umožňuje dosiahnuť vysokých rýchlostí. Naviac je predné koleso obohatené o tlmič nárazov, ktorý znižuje vibrácie na nerovnom teréne.

Model TARANIS PLUS je vybavený nožnou a ručnou brzdou, ktoré vám umožnia prispôsobiť rýchlosť jazdy a stojanček, s ktorým môžete kolobežku kdekoľvek "zaparkovať".

Vždy po ruke

Vďaka možnosti skladania si môžete kolobežku Spokey TARANIS PLUS vziať kamkoľvek so sebou! Je veľmi kompaktná, nezaberá veľa miesta, takže sa ľahko zmestí do kufra, výťahu alebo autobusu.

Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré vám umožnia nastaviť si výšku podľa vašich potrieb. Doska, ktorá je na vrchnej strane pokrytá protišmykovou grafikou, poskytuje pohodlie počas jazdy. Možnosť skladania zabezpečuje pohodlnú prepravu a skladovanie kolobežky.


Kolobežka je určená pre rekreačnú jazdu a pohyb po meste či parku.


Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

Parametre:
kolieska: 200 mm, PU
tlmič nárazov pod riadidlami a zadnou vidlicou
ložiská: ABEC11 Carbon
materiál: 100% hliník
doska: protišmyková, široká pogumovaná
rozmer dosky: 34 x 16 cm
výškovo nastaviteľné riadidlá
výška riadidiel od zeme: 93-102-105 cm
skladacia 
svorka pre zaistenie riadidiel
úchyt na fľašku
brzda: nožná a ručná
gumové rukoväte
maximálna hmotnosť užívateľa: 100 kg
norma: EN 14619
balenie: 2 ks/kartón

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.