FREESPO Freestylové kolieskové korčule, ABEC9 Chrome, veľ. 41 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

FREESPO Freestylové kolieskové korčule, ABEC9 Chrome, veľ. 41

Freestylové kolieskové korčule s maximálnou váhou užívateľa 100 kg.

Akcia
69,00 € s DPH
78,85 €
57,50 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:69

EAN: 5902693294146

FREESPO Freeskate kolieskové korčule, čierne   

Upozornenie: Pri výbere veľkosti venujte pozornosť tabuľke veľkostí uvedenej nižšie. Pred nákupom si pozorne skontrolujte dĺžku stielky v cm. Kolieskové korčule Freeskate/Urban Spokey FREESPO: tvrdá vonkajšia škrupina s odnímateľnou, dobre odvetrávanou vnútornou vložkou z penového materiálu vo forme včelích plástov, systém trojitého zapínania na pracky a šnúrky zaisťuje optimálne prispôsobenie a bezpečnosť počas rýchleho slalomu alebo mestského korčuľovania Hliníkový podvozok vyrobený špeciálnou CNC technikou, ktorá zaručuje maximálnu pevnosť a odolnosť     

- Vysokokvalitné chrómové ložiská ABEC9    

 - všestranné korčule určené na rýchle a dynamické mestské korčuľovanie, freestyle a rekreačnú jazdu pri zachovaní bezpečnosti


Vynikajúca ovládateľnosť a stabilita počas jazdy     

Ak milujete adrenalín, ktorý prináša rýchla a dynamická jazda, vyberte si tie správne korčule. Mestské kolieskové korčule Spokey FREESPO majú tvrdú škrupinu z PP (vysoko flexibilný polypropylén) a priedušnú vnútornú topánku. Táto kombinácia robí z korčúľ FREESPO veľmi univerzálny model a poskytuje ideálnu stabilitu počas jazdy.   Trojitý systém zapínania znižuje riziko zranenia a otlakov a zároveň zabezpečuje vynikajúcu kontrolu a ovládateľnosť kolieskových korčúľ. Konštrukcia Freespo tiež eliminuje chyby, ktoré sa často vyskytujú u začínajúcich korčuliarov, napríklad deformácie členkov. Kolieskové korčule umožňujú rýchlu a svižnú jazdu v meste aj jazdu vo voľnom štýle!

Pohodlie a bezpečnosť     

Freestylové kolieskové korčule Spokey FREESPO pre život v meste, to je kombinácia pohodlia najlepších technických parametrov. Majú vyberateľnú profilovanú stielku z materiálu v tvare včelieho plástu so zvýšenou priedušnosťou, ktorá zvyšuje kvalitu používania a zlepšuje odvod tepla a vlhkosti. Vďaka tomu si budete môcť užívať pohodlnú jazdu aj niekoľko hodín!    Pevná a odolná konštrukcia topánky dobre prilieha k nohe, znížené ťažisko a relatívne krátky rám vám umožnia bezpečne vykonávať triky, skoky a manévre. S týmto modelom korčúľ sa jazda na kolieskových korčuliach stane vašou obľúbenou činnosťou!


To Vy si vyberáte svoj štýl jazdy! Model Freespo ocení jak pokročilý jazdec, tak aj začínajúci milovník skatingu. Skvele sa hodí na rekreačné korčuľovanie, slalom alebo freestyle v meste či skateparku. Podvozok je veľmi dôležitou súčasťou korčúľ. Model FREESPO má hliníkový podvozok vyrobený špeciálnou CNC technikou, ktorá zaručuje jeho dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Korčule FREESPO sú vybavené kolieskami PUC, t. j. liatym polyuretánom s optimálnou tvrdosťou na rekreačnú a dynamickú jazdu (82A). Pre ľahšie vyváženie a lepšiu obratnosť počas jazdy sú v modeli FREESPO použité dve veľkosti koliesok v závislosti od zvolenej veľkosti:        

 - veľkosť 37-39: kolesá 76 x 24 mm        

 - veľkosť 40-44: kolesá 80 x 24 mm

Kvalitu korčúľ Spokey podčiarkujú kvalitné chrómové ložiská ABEC9, ktoré vďaka najpresnejšiemu spracovaniu zaručujú dlhú životnosť a vysokú rýchlosť. Sú tiež vybavené podložkou Antishock alebo podložkou pod pätu, ktorá tlmí vibrácie pri skokoch a jazde na náročnom alebo nerovnom povrchu (dlažobné kocky). To všetko prispieva k tomu, že sa s korčuľami FREESPO budete počas jazdy cítiť veľmi pohodlne.       


Rozmery / dĺžka vložky v cm      

36/37: 23 cm      

38/39: 24,5 cm      

40/41: 26 cm      

42/43: 27,6 cm       

44/45: 29,1 cm

Freestylové kolieskové korčule    

Parametre: Materiál: PP (tvrdá škrupina) + priedušná vnútorná topánočka   

 Podvozok: hliníkový CNC   

 Ložiská: ABEC-9 Chrome    

Kolieska: 82A PUC 80x24mm    

 Vložka: profilovaná   

 Zapínanie: dvojitá spona, suchý zips, šnurovanie   

 - veľkosť 36-39    80x24 mm  

 - veľkosť 40-45       

antishock znížené ťažisko - väčšia stabilita a kontrola korčúľ, uľahčuje manévrovanie       

stielka: profilovaná  Maximálna váha užívateľa: 100 kg

Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.