ARTIFACT Kolobežka, kolieska 230/200 mm, čierna | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

ARTIFACT Kolobežka, kolieska 230/200 mm, čierna

ARTIFACT kolobežka je skvelým dopravným prostriedkom pre krátke výlety. S veľkými 230/200 mm kolieskami zvládne rôzne povrchy. Je pohodlná, stabilná a ľahko ovládateľná. V modernom čiernom prevedení je štýlovým spoločníkom.

Akcia
106,85 € s DPH
127,20 €
89,04 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:106

EAN: 5902693293880

ARTIFACT Kolobežka, kolieska 230/200 mm, čierna

ARTIFACT kolobežka je skvelým dopravným prostriedkom pre krátke výlety. S veľkými 230/200 mm kolieskami zvládne rôzne povrchy. Je pohodlná, stabilná a ľahko ovládateľná. V modernom čiernom prevedení je štýlovým spoločníkom.


Kvalita na prvom mieste

ARTIFACT kolobežka je vyrobená s dôrazom na kvalitu a odolnosť. Je postavená z odolných hliníkových materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a bezpečnú jazdu. Je navrhnutá tak, aby odolávala bežnému opotrebeniu a ponúkala spoľahlivý a pohodlný zážitok z jazdy. S touto kolobežkou môžete mať istotu, že dostanete výrobok, ktorý vám vydrží a splní vaše očakávania.


Prepravujte sa štýlovo

Štýl je kľúčovým prvkom. Kolobežka nielen dobre funguje, ale aj vyzerá fantasticky. S dôrazom na originálny a prepracovaný dizajn, kolobežka nie je len prostriedkom dopravy, ale aj módnym štýlovým doplnkom. Produkt je vytvorený v súlade s najnovšími trendmi. S kolobežkami Spokey si môžete byť istí, že jazdíte nielen pohodlne, ale aj so štýlom.


Technológia 

Veľké PU kolieska (predné: 230 mm a zadné: 200 mm), predné a zadné odpruženie absorbujú vibrácie vznikajúce pri jazde na nerovnom povrchu. Model Artifact je vybavený nožnou brzdou, ktorá umožňuje regulovať rýchlosť jazdy, a stojanom, pomocou ktorého môžete kolobežku kdekoľvek "zaparkovať".   Ložiská z uhlíkovej ocele. ABEC 1, 3, 5, 7, 9 je norma, ktorá definuje presnosť, s akou boli ložiská vyrobené, čo určuje plynulosť otáčania a dosiahnutú rýchlosť. Kvalitné ložiská ABEC9 zabezpečujú hladkú jazdu a umožňujú dosahovať vysoké rýchlosti.


Parametre

Kolesá: PU predné - 230, zadné - 200 mm

Ložiská: ABEC 9 Chrome 

Materiál: 100% hliník protišmykový povrch s grafikou 

Veľkosť dosky: 45 x 13 cm 

Výška riadidiel od podlahy: 94-103-109 cm 

Odpruženie: predné/zadné skladacie, ergonomické rukoväte, skladací stojan brzda: kotúčová brzda, nožná brzda 

Hmotnosť: 6,5 kg 

Max. hmotnosť používateľa (nosnosť): 100 kg 

Norma EN 14619

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.