Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

-30%

AGENT Kolobežka, kolieska 230/180 mm, čierna

Poznajte kolobežku Spokey AGENT - dokonalého spoločníka pre vaše aktívne cestovanie mestom. Táto moderná kolobežka prináša slobodu a radosť z rýchleho pohybu. Vaše cestovanie môžete prežiť naplno vo štýle #vSpokeyStyle.

Akcia
67,16 € s DPH
95,95 €
55,97 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:67

EAN: 5902693293897

AGENT Kolobežka, kolieska 230/180 mm, čierna


Korčuľovanie #vSpokeyStyle 

Ak milujete aktívny životný štýl a snívate o pocite plnom slobody a radosti - stavte na kolobežku Spokey AGENT. S touto ultramodernou kolobežkou sa vám otvorí vzrušujúci svet ! 

Kolobežka AGENT bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky ľudí s aktívnym životným štýlom: od rekreačnej jazdy až po rýchlu jazdu v teréne. Je ideálna aj ako dopravný prostriedok alebo na zábavu v parku.

Špičkové prevedenie


Jedinečná konštrukcia veľkých koliesok (230 mm vpredu a 180 mm vzadu) a prvotriednych ložísk (ABEC9) zabezpečuje hladký pohyb a umožňuje dosahovať vysoké rýchlosti. Predné koleso je navyše obohatené o tlmič na zníženie vibrácií na nerovnom teréne. Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré umožňujú nastaviť výšku podľa vašich potrieb. Doska, ktorá je na hornej strane pokrytá protišmykovou grafikou, poskytuje pohodlie počas jazdy.

Zastavte kdekoľvek


Model AGENT je vybavený nožnou brzdou, ktorá umožňuje regulovať rýchlosť jazdy, a stojanom, pomocou ktorého môžete kolobežku kdekoľvek "zaparkovať".

Vždy po ruke


Vďaka možnosti zloženia si kolobežku Spokey AGENT môžete vziať so sebou kamkoľvek! Je veľmi kompaktná a nezaberie veľa miesta, takže sa ľahko zmestí do kufra, výťahu alebo autobusu.


Parametre: 


Materiál: 100% hliník / Ložiská: ABEC9 / Kolesá: predné 230 mm, zadné 180 mm, PU predné koleso s tlmičom / Rozmery: 90,5 x 35,6 x 86/95 cm / Doska: protišmyková, široká s grafikou / Rozmery dosky: 57 x 15 cm / Výška riadidiel: 86 - 95 cm 

- stojan 

- brzda: nožná

  - maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg 

- hmotnosť: 6 kg 

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou