AYAS Kolobežka, kolieska 200 mm, biela | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

AYAS Kolobežka, kolieska 200 mm, bílá

Rychleji, dále a #veSpokeyStylu!; Pociťte radost a úplnou svobodu při jízdě na koloběžce Spokey AYAS. Poznejte s námi svět skatingu. Koloběžka AYAS byla navržena tak, aby splňovala požadavky osob s...

Akcia
58,32 € s DPH
72,00 €
48,60 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:58

EAN: 5902693293934

AYAS Kolobežka, kolieska 200 mm, biela


Rýchlejšie, ďalej a #veSpokeyStyle! 

Pocíťte radosť a úplnú slobodu z jazdy na kolobežke Spokey AYAS. Preskúmajte s nami svet korčuľovania. Kolobežka AYAS bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky ľudí s aktívnym životným štýlom: od rekreačnej jazdy až po rýchlu jazdu v teréne. Je skvelá aj ako dopravný prostriedok alebo na zábavu v parku. Veľké kolieska (200 mm) a prvotriedne ložiská (ABEC7 Carbon) zabezpečujú plynulý pohyb a umožňujú dosahovať vysoké rýchlosti. Kolobežka Spokey AYAS je vybavená nožnou brzdou, ktorá umožňuje regulovať rýchlosť jazdy, a stojanom, pomocou ktorého môžete kolobežku kdekoľvek "zaparkovať".


Vždy po ruke 

Vďaka možnosti zloženia si kolobežku Spokey AYAS môžete vziať kamkoľvek so sebou! Je veľmi kompaktná a zaberá málo miesta, takže sa ľahko zmestí do kufra, výťahu alebo autobusu. Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré umožňujú nastaviť výšku podľa vašich potrieb. Doska, ktorá je na hornej strane pokrytá protišmykovou grafikou, poskytuje pohodlie počas jazdy. Možnosť zloženia zaručuje pohodlnú prepravu a skladovanie kolobežky. Kolobežka je určená na rekreačnú jazdu a pohyb po meste alebo parku. Na naše výrobky kladieme veľmi vysoké nároky, preto dbáme na to, aby sa na ich výrobu používali tie najkvalitnejšie materiály. Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme osobitný dôraz na originálny a prepracovaný dizajn. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.


Parametre: 

kolesá: 200 mm, PU 82A 

ložiská: ABEC7 Carbon 

Materiál: 50% hliník 

doska: široká, protišmyková, s grafikou 

Veľkosť dosky: 55 x 11 cm 

výška riadidiel od zeme: 76 - 101 cm 

Výška riadidiel od dosky: 68 - 93 cm 

Skladanie: ÁNO 

Brzda: nožná brzda ergonomické rukoväte 

hmotnosť: 3,8 kg 

max. hmotnosť používateľa: 100 kg 

norma: EN 14619 

 balenie: 4 ks/kartón


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.