REVERT Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm, modrá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

REVERT Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm, modrá

Sport a zábava #veSpokeyStylu; Triky, evoluce letu, rotace těla budou ještě snazší s koloběžkou Revert !; Freestylová koloběžka REVERT je profesionální produkt vyrobený pro rychlou jízdu, skoky,...

Akcia
55,80 € s DPH
63,41 €
46,50 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:55

EAN: 5902693294016

REVERT Kolobežka freestyle, kolieska 100 mm, modrá


Šport a zábava #vSpokeyStyle

Triky, vývoj letu a rotácia tela budú s kolobežkou Revert ešte jednoduchšie! Freestylová kolobežka REVERT je profesionálny výrobok určený na rýchlu jazdu, skoky, otočky alebo brzdenie pred prekážkami. Je vhodná pre tých, ktorí chcú začať svoje dobrodružstvo s freestylovými kolobežkami, ako aj pre tých skúsených. Super ľahká a zároveň odolná konštrukcia posunie vašu jazdu v skateparku na vyššiu úroveň!


Kolobežky Spokey sú určené pre najnáročnejších používateľov. Vieme, aká dôležitá je kvalita a bezpečnosť pri extrémnej jazde, preto dbáme na to, aby boli naše freestylové kolobežky vyrobené z tých najpevnejších materiálov. Kolobežky tak vydržia vyššie zaťaženie pri vykonávaní trikov a jazde na prekážkach.


Kvalita a technológia 

Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, a preto kladieme osobitný dôraz na originálny a prepracovaný dizajn. Kolobežky Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Kolieska s priemerom 100 mm a kvalitné ložiská ABEC7 zabezpečujú hladký a plynulý pohyb a umožňujú dosahovať vysoké rýchlosti. Veľkosť koliesok je prispôsobená najmä na extrémnu jazdu v skateparku.


Výhody a pohodlie počas používania 

Vďaka veľkej protišmykovej doske ste stredobodom pozornosti a zároveň máte pohodlnú polohu nôh. S freestylovou kolobežkou Spokey Revert budete pripravení jazdiť #inSpokeyStyle!


Parametre: 

kolesá: 100 mm, PU 82A 

jadrá kolies - PP 

ložiská: ABEC7 Chrome 

Materiál: 50% hliník protišmyková doska 

Veľkosť dosky: 49 x 10 cm 

výška riadidiel: 82 cm od podlahy 

šírka riadidiel: 47 cm 

nožná brzda 

gumové rukoväte 

3-bodová svorka 

hmotnosť: 3,25 kg 

max. hmotnosť používateľa: 100 kg 

Norma EN-14619 

balenie: 2 ks/kartón


Odporúčame dokúpiť

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.