HASBRO DREAMER Kolobežka, kolieska 125 mm, zn. MY LITTLE PONNY, modrá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-26%

HASBRO DREAMER Kolobežka, kolieska 125 mm, zn. MY LITTLE PONNY, modrá

Koloběžka s grafikou My Little Pony!; Dětská koloběžka Spokey My Little Pony DREAMER je skvělou volbou pro malé milovníky skatingu. Umožňuje pohodlný pohyb na různých typech povrchu a hladce...

Akcia
28,38 € s DPH
38,35 €
23,65 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:28

EAN: 5902693294863

HASBRO DREAMER Kolobežka, kolieska 125 mm, zn. MY LITTLE PONNY, modrá


Detská kolobežka Spokey My Little Pony DREAMER je skvelou voľbou pre malých nadšencov korčuľovania. Umožňuje pohodlný pohyb na rôznych typoch povrchov a hladké brzdy podporujú výnimočnú dynamiku jazdy. Na výrobky Spokey kladieme vysoké nároky: spoľahlivosť, pohodlie a bezpečnosť používateľa sú pre nás najdôležitejšie. Naša kolobežka DREAMER spĺňa najprísnejšie požiadavky malých kritikov. Detská kolobežka bola vyrobená na rýchlu jazdu plnú radosti. Vďaka čarovným farbám a grafike My Little Pony si kolobežku zamilujete na prvý pohľad!


Detská radosť s poníkmi PONY! 

Ak sa pýtate, ktorá kolobežka je pre vaše dieťa tá pravá, odpoveď je jednoduchá: v prvom rade musí byť bezpečná. Model DREAMER má protišmykovú dosku, nožnú brzdu a mäkké rukoväte. Kolobežka váži len 2,1 kg. Nastaviteľná výška riadidiel umožňuje nastaviť správnu výšku pre výšku vášho dieťaťa.



Veľké 125 mm kolieska a ložiská ABEC5 zabezpečujú hladký pohyb. Kolieska sú vyrobené zo syntetickej gumy, ktorá dokáže absorbovať časť vibrácií spôsobených jazdou na nerovnom povrchu. Možnosť zložiť kolobežku je vynikajúcim riešením na prepravu a skladovanie. Zaberá minimum miesta. Existuje mnoho dôvodov, prečo si kúpiť kolobežku. Výberom detskej kolobežky Spokey DREAMER poskytnete svojmu dieťaťu veľa bezpečnej zábavy!


Parametre: 

kolesá: 125 mm, PU 80A 

ložiská: ABEC5 

Materiál: 50% hliník mäkké rukoväte 

doska: 38 x 10 cm 

výška riadidiel od podlahy: 85 - 88 cm 

výška riadidiel od podlahy: 75 - 79 cm 

skladacie protišmyková doska s grafikou My Little Pony 

nožná brzda 

mäkké rukoväte 

hmotnosť: 2,1 kg 

maximálna hmotnosť používateľa: 50 kg 

Norma EN 71


Odporúčame dokúpiť

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.