HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, ružové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 33-37 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, ružové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 33-37

Kolieskové korčule s grafikou My Little Pony s hliníkovým podvozkom, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Sú pohodlné, bezpečné s možnosťou nastavenia veľkosti.

Akcia
27,33 € s DPH
31,24 €
22,78 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:27

EAN: 5902693294894

HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, ružové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 33-37


Regulovateľné kolieskové korčule Spokey Candy s grafikou My Little Pony vykúzlia každému dieťaťu úsmev na tvári.

Model Spokey My Little Pony Candy boli vytvorené špeciálne pre deti, u ktorých nastavíte rýchlo a bezproblémovo potrebnú veľkosť. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí stále rastú aj pre tých, ktorí majú veľkosť "na rozhraní" (napr. 30/31).


Vieme, ako je dôležitá bezpečnosť a pohodlie u detí. Preto si kladieme vysoké požiadavky a vynakladáme všetko úsilie, aby pri výrobe našich produktov boli použité materiály najvyššej kvality. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.


Skate your own way

Pri výbere korčúľ, venujte zvláštnu pozornosť podvozku. Pri modeli Spokey Candy je podvozok vyrobený z hliníkaktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Kolieska sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A, ktorý je optimálny pre rekreačnú jazdu. Ložiská ABEC7 Carbon zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a zodpovedajúcu rýchlosť jazdy.






Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Spokey Candy sú vybavené bezpečnostným systémom, ktorý zabraňuje samovoľnému uvoľneniu spôn - takže si môžete byť istí, že počas jazdy zostane pásik na svojom mieste.

Vďaka pohodlnému a spoľahlivému upevňovaciemu systému môžete optimálne prispôsobiť korčule svojim potrebám. Mäkký vnútrajšok topánky poskytuje komfort počas jazdy.


Jazda #vSpokeyStylu

Vášeň k športu už od útleho veku? Taký je náš cieľ. Niet pochýb o tom, že jazda na zimných či kolieskových korčuliach je jedným z najpopulárnejších a najobľúbenejších športov medzi deťmi. Musíme mať z toho radosť! Pri korčuľovaní totiž pracuje celé telo - k udržaniu rovnováhy, musíte pracovať s nohami aj s rukami, posilníte tak ramená a paže. Posilníte tiež brucho, nohy a zadok. Takže počas korčuľovania, robíme niečo aj pre seba a hlavne v dnešnej dobe trávime čas vonku.


Regulovateľné korčule Spokey My Little Pony CANDY:
– možnosť nastavenia veľkosti 
– korčule rastú s dieťaťom
– jedinečná grafika s motívom My Little Pony
– pohodlné a bezpečné
– rýchla a bezproblémová regulácia
– veľmi kvalitný podvozok
– trojitý upevňovací systém: dvojitá spona s poistkou, suchý zips, šnurovanie
– mäkké vnútro topánky


Parametre:
regulovateľné
podvozok: hliník
ložiská: ABEC7 Carbon
kolieska: PU 82A
rozmer koliesok:
70 mm - veľ. 33-37
zapínanie: dvojitá spona s poistkou, suchý zips, šnurovanie
výrobok certifikovaný pri váhe: 60 kg


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.