HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, modro-růžové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, modro-růžové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32

Oživte zábavu na uliciach s HASBRO CANDY PK kolieskovými korčuľami v čarovnom modro-růžovom prevedení so známkou MY LITTLE PONY.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693294887

HASBRO CANDY PK Kolieskové korčule, modro-ružové, zn. MY LITTLE PONY, ABEC7 Carbon, veľ. 28-32


Nastaviteľné kolieskové korčule Spokey Candy s grafikou My Little Pony vyčaria úsmev na tvári každého dieťaťa. Model Spokey My Little Pony Candy bol vytvorený špeciálne pre deti, ktorým môžete rýchlo a jednoducho prispôsobiť potrebnú veľkosť. Zaberie to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí ešte len rastú, a pre tých, ktorí majú "hraničnú" veľkosť (napr. 30/31). Vieme, aká dôležitá je pri deťoch bezpečnosť a pohodlie. Preto sme si stanovili vysoké štandardy a pri výrobe našich produktov sa snažíme používať tie najkvalitnejšie materiály. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.


Korčuľujte vlastnou cestou 


Pri výbere korčúľ venujte osobitnú pozornosť podvozku. V prípade korčúľ Spokey Candy je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Kolieska sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A, ktorý je optimálny na rekreačnú jazdu. Karbónové ložiská ABEC7 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a primeranú rýchlosť jazdy. 


Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá pracka zaisťujú nielen optimálne prispôsobenie nohe, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Candy pracky sú vybavené bezpečnostným systémom, ktorý zabraňuje samovoľnému uvoľneniu praciek - môžete si tak byť istí, že pás zostane počas jazdy na svojom mieste. 

 Vďaka pohodlnému a spoľahlivému systému zapínania môžete korčule optimálne prispôsobiť svojim potrebám. Mäkký interiér topánky poskytuje pohodlie počas jazdy.



Jazda #inSpokeyStyle 

Nadchýnaš sa športom už od útleho veku? To je náš cieľ. Niet pochýb o tom, že zimné alebo kolieskové korčule sú jedným z najpopulárnejších a najobľúbenejších športov medzi deťmi. To nás musí tešiť! Pri korčuľovaní totiž pracuje celé vaše telo - aby ste udržali rovnováhu, musíte pracovať nohami a rukami, posilňovať ramená a paže. Posilníte si aj brucho, nohy a zadok. Takže pri korčuľovaní robíme niečo aj pre seba, a najmä v dnešnej dobe trávime čas vonku.


Nastaviteľné korčule Spokey My Little Pony CANDY: 

- nastaviteľná veľkosť - korčule rastú spolu s dieťaťom 

- jedinečná grafika My Little Pony 

- pohodlné a bezpečné, 

- rýchle a bezproblémové nastavenie 

- vysokokvalitný podvozok 

- trojitý systém zapínania: dvojitá pracka so zámkom, suchý zips, šnurovanie 

- mäkký interiér topánky


Parametre: 

nastaviteľné podvozok: hliník 

ložiská: ABEC7 Carbon 

Kolesá: PU 82A 

Veľkosť kolies: 

64 mm - veľkosť 28-32 

70 mm - veľkosť 33-37 

zapínanie: dvojitá pracka so zámkom, suchý zips, šnurovanie 

Výrobok certifikovaný pre hmotnosť: 60 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.