QUICK Trekingové palice s napínacím lankom, 4-dielne, hnedé | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

QUICK Trekingové palice s napínacím lankom, 4-dielne, hnedé

4-dielne trekingové palice Spokey QUICK s novým rozkladacím systémom sú pripravené pre tých, ktorí trávia svoju dovolenku aktívne v prírode. KVALITA; Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho ...
Akcia
34,27 € s DPH
40,80 €
28,56 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:34

EAN: 5902693294733

4-dielne trekingové palice Spokey QUICK s novým rozkladacím systémom sú pripravené pre tých, ktorí trávia svoju dovolenku aktívne v prírode. 

KVALITA 

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. 

TECHNOLÓGIE A VÝHODY 

Vďaka možnosti nastavenia dĺžky palíc v rozmedzí 110-130 cm, si môže užívateľ nastaviť dĺžku podľa svojich potrieb. Skladanie palíc je rýchle a dĺžka po zložení je kratšia. Celá palica má 4 sekcie spojené lankom. 

TECHNIKA

Rozloženie sa podobá technike používanej pri stanových tyčiach alebo lavínových sond. Palice sú vďaka svojim malým rozmerom po zložení skvelým modelom pre ľudí prepravujúc palice väčšinou v batohu a pre horských bežcov. Model QUICK má rukoväte z EVA peny. Sú ľahké, neabsorbujú vlhkosť a nešmýkajú sa z rúk. Systém tlmiaci nárazy - zabraňuje prenosu nadmerných záťaží na zápästie a lakte užívateľa. K paliciam sú pridané ochranné koncovky hrotu, ktoré chránia opotrebeniu hrotu pri chôdzi na tvrdom povrchu (betón, asfalt). Nový systém upevnenia tanierikov eliminuje riziko straty. 

URČENIE 

Podpora počas horských túr, prechádzok a výletov. 

Parametre

- materiál: hliník 7075 
- počet dielov: 4 
- rukoväť: pena EVA 
- regulácia pásika: FastFit 
- rýchle nastavenie 
- uzamknutie častí palice: vonkajšie (kovové) 
- hrot: spekaný karbid 
- hmotnosť (2 palice): 520 g 
- dĺžka : 110-130 cm 
- dodatočné prvky: gumové koncovky na palice

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.