EKO FRIENDLY CARTA Termo obal na desiatu s pútkom, šedý, 20 x 12 x 30 cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

EKO FRIENDLY CARTA Termo obal na desiatu s pútkom, šedý, 20 x 12 x 30 cm

Taška CARTA; Jej prednosťou je moderný dizajn a 100% recyklovateľný materiál TYVEK, z ktorého je taška vyrobená. Skvele sa hodí ako obal na raňajky či obed do školy alebo na uchovávanie prírodnej ...
Akcia
8,67 € s DPH
10,32 €
7,22 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:8

EAN: 5902693295129

Taška CARTA 

Jej prednosťou je moderný dizajn a 100% recyklovateľný materiál TYVEK, z ktorého je taška vyrobená. Skvele sa hodí ako obal na raňajky či obed do školy alebo na uchovávanie prírodnej kozmetiky, ktorá by mala byť skladovaná pri nízkych teplotách. Pútko pre väčšie pohodlie a jednoduchšie prenášanie.

- je súčasťou našej rady EKO 

- vyrobená z vodeodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, ktorý je 100% recyklovateľný

- vnútorná hliníková vrstva zaisťuje tepelnú izoláciu, ktorá zabraňuje zahrievaniu obsahu, vďaka čomu sa skvele hodí ako obal na raňajky či obed do školy alebo na uchovávanie kozmetiky, ktorá by mala byť skladovaná pri nízkych teplotách

- vybavená pútkom pre jednoduché prenášanie a zapínaním na magnet.

Vyrobený z ekologických materiálov!

Po celom svete sa produkuje veľké množstvo plastov, ktoré znečisťujú naše životné prostredie. Odhaduje sa, že do roku 2050, v prepočte na hmotnosť, bude v oceánoch viac plastov než rýb. Plast je materiál, ktorý sa v prírode rozkladá viac ako 500 rokov. Ide o globálny problém, ktorý spoločnými silami môžeme ovplyvniť. Prvým krokom k záchrane našej planéty musí byť zmena nášho prístupu, našich návykov ... a recyklácie! Spokey sa pripája k misii ochrany životného prostredia, a preto k výrobe našej línie EKO využívame recyklovateľné materiály. Ekologický termo obal Spokey EKO FRIENDLY CARTA je vyrobený z ľahkého, vodeodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, ktorý je známe vďaka svojej 100% recyklovateľnosti!

Parametre:

- materiál: TYVEK, pena PE, hliníková fólia
- rozmery: 20 x 12 x 30 cm

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.