Microsoft set Wireless Desktop 3050 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Microsoft
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Microsoft set Wireless Desktop 3050

Rozhranie setu:Bezdrôtové Bluetooth; Lokalizácia klávesnice:CZ; Druh myši:Laserová; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová, S kolesom; Výbava klávesnice:Multimediálne klávesy
Pozrieť podobné produkty

EAN: 889842000689

Kompaktné. Bezpečné. Moderné.

Zlepšite si prácu s notebookom alebo stolným počítačom pomocou tejto sady bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá ponúka množstvo praktických funkcií a moderný dizajn. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy dodávajú klávesnici elegantný profesionálny vzhľad a pohodlné používanie, ktoré vás nikdy neomrzí. Klávesnica je navyše vybavená funkciami, vďaka ktorým sa dokonale hodí - ponúka pohodlné ovládanie prehrávania multimédií, aktiváciu lupy jedným dotykom a prispôsobiteľné klávesové skratky na prístup k programom na paneli úloh systému Windows. Táto klávesnica ponúka aj šifrovaciu technológiu Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá je navrhnutá tak, aby pomáhala chrániť vaše údaje šifrovaním písaného textu. Technológia Microsoft BlueTrack v myši umožňuje presné ovládanie prakticky na akomkoľvek povrchu, zatiaľ čo pogumované bočné podložky a o niečo dlhšie telo myši poskytujú prekvapivé pohodlie1. Navyše sa môžete od počítača vzdialiť až na 30 stôp a stále budete mať spoľahlivé bezdrôtové pripojenie. .

ParameterHodnota
VýrobcaMicrosoft
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.