TARANIS PLUS Kolobežka s ručnou brzdou, kolieska 200 mm, modrá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

TARANIS PLUS Kolobežka s ručnou brzdou, kolieska 200 mm, modrá

Kolobežka TARANIS PLUS je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý spôsob dopravy. S 200 mm kolieskami, ktoré zvládnu nerovný povrch, a ručnou brzdou pre bezpečné zastavenie.

Akcia
114,96 € s DPH
141,49 €
95,80 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:114

EAN: 5902693298373

Kolobežka Spokey TARANIS PLUS 

Kolobežka TARANIS PLUS bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky ľudí s aktívnym životným štýlom: od rekreačnej jazdy až po rýchlu jazdu v teréne! Skvele sa hodí aj ako dopravný prostriedok alebo na zábavu v parku. Vďaka jedinečnému dizajnu a moderným technológiám sa s ňou budete cítiť výnimočne. Veľké kolesá (200 mm) a kvalitné ložiská (ABEC11) zabezpečujú plynulý pohyb a umožňujú dosahovať vysoké rýchlosti. Tlmiče umiestnené pod riadidlami a pod zadnou vidlicou znižujú vibrácie pri jazde v náročnom teréne!


Model TARANIS PLUS je určený pre tých, ktorí oceňujú jazdný komfort a módny dizajn. S touto pomocníčkou sa môžete vyhnúť dopravným zápcham a nemusíte sa starať o parkovanie. S kolobežkou Spokey TARANIS PLUS sa ľahko dostanete na miesta, kam by ste sa autom alebo verejnou dopravou dostali len ťažko. 

Maximálna bezpečnosť s dvomi brzdami  

Kolobežka TARANIS PLUS je vybavená ručnou a nožnou brzdou, ktoré vám umožňujú prispôsobiť rýchlosť jazdy podľa aktuálnych podmienok. Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré umožňujú nastaviť výšku podľa vašich potrieb. Veľká protišmyková doska zabezpečuje pohodlie počas používania. Možnosť zloženia zaručuje pohodlnú prepravu a skladovanie kolobežky. Ako ďalšiu vychytávku, ktorou kolobežka disponuje, je potrebné vyzdvihnúť držiak na smartfón a k dispozícii je aj držiak na fľašu!

Noste ju ako kufor

Vďaka možnosti zloženia si kolobežku Spokey TARANIS PLUS môžete vziať kamkoľvek so sebou! Je veľmi kompaktná a nezaberie veľa miesta, takže sa ľahko zmestí do kufra, výťahu alebo autobusu. Navyše vďaka jedinečnej konštrukcii môžete kolobežku po zložení ťahať za sebou rovnako ako kufor na kolieskach!

Parametre

Materiál riadidiel: hliník, eloxovaný.

Rukoväte: ergonomické

TPR kolieska: 200 mm, PU Tvrdosť kolies: 85 A 

Ložiská: ABEC11 

Doska: široká, protišmyková, pogumovaná 

Rozmery kolobežky: 92 x 38 x 102 cm 

Rozmery v zloženom stave: 90 x 38 x 31 cm 

Rozmery dosky: 48 x 16 cm 

Využiteľná plocha dosky: 33 x 16 cm 

Výška riadidiel od dosky: 85 - 90 - 96 cm 

Výška riadidiel od zeme: 92 - 97 - 102 cm 

Šírka riadidiel: 38 cm 

Dĺžka riadidiel: 12 cm 

Tlmič: predný a zadný 

Držiak na fľašu držiak na smartfón 

Svorka na upevnenie riadidiel 

Brzda: nožná a ručná kotúčová 

Hmotnosť: 6 kg 

Norma EN 14619 

Vhodné pre používateľov: výška: cca 145 - 195 cm 

Vek: 18+ 

Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg 


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.