SHOTO Spinningový bicykel / spinner | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

SHOTO Spinningový bicykel / spinner

Spinningový bicykel s maximálnou nosnosťou 120 kg a hmotnosťou zotrvačníka 18 kg ponúka efektívny tréning. S manuálnym nastavením odporu, PC funkciami a aplikáciou Iconsole+, vám poskytne podrobné informácie o čase, rýchlosti, vzdialenosti, spálených kalóriách, RPM a WATT. Sedadlo s horizontálnym a vertikálnym nastavením a kovovými pedálmi s páskami na topánky zabezpečujú pohodlný a bezpečný zážitok. Vysoká kvalita zážitku je ešte podčiarknutá oceľovým rámom, kôšom na fľašu, Bluetooth pripojením a možnosťou napájania PC pomocou 4× AA batérií.

Akcia
443,52 € s DPH
554,40 €
369,60 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:443

EAN: 5902693298151

SPINNING BIKE SPOKEY SHOTO 

Spinningový bicykel Spokey SHOTO je ideálnou voľbou pre každého, kto si stanovuje ambiciózne tréningové ciele. Bicykel bol vytvorený s ohľadom na používateľov, ktorí hľadajú najvyššiu kvalitu a moderný vzhľad fitness zariadení. A aký spinningový bicykel si kúpiť? V prvom rade taký, ktorý bude zodpovedať vašej výške a potrebám. Spinningový bicykel s maximálnou nosnosťou 120 kg a hmotnosťou zotrvačníka 18 kg ponúka efektívny tréning. S manuálnym nastavením odporu, PC funkciami a aplikáciou Iconsole+, vám poskytne podrobné informácie o čase, rýchlosti, vzdialenosti, spálených kalóriách, RPM a WATT. Sedadlo s horizontálnym a vertikálnym nastavením a kovovými pedálmi s páskami na topánky zabezpečujú pohodlný a bezpečný zážitok. Vysoká kvalita zážitku je ešte podčiarknutá oceľovým rámom, kôšom na fľašu, Bluetooth pripojením a možnosťou napájania PC pomocou 4× AA batérií.

Nastavte si spinner k dokonalosti

Pri modeli SHOTO je niekoľko zjednodušení: vertikálne a horizontálne nastavenie sedadla a vertikálne nastavenie riadidiel. Zabudované transportné kolieska na jednoduchú manipuláciu - vďaka nim môžete bicykel ľahko premiestniť na požadované miesto. Správna hmotnosť zotrvačníka (v tomto prípade 18 kg) umožňuje plynulý a pohodlný chod bicykla. Model SHOTO umožňuje presné meranie tepovej frekvencie pomocou hrudného pásu (je súčasťou balenia). 

Displej s funkciami

Bicykel Spokey SHOTO je vybavený počítačom, ktorý umožňuje zvoliť tréningové parametre optimálne prispôsobené vašim potrebám, merať čas, vzdialenosť, rýchlosť, spálené kalórie, otáčky za minútu (RPM) a výkon (WATT). Prednastavené programy sú určené pre tých, ktorí chcú byť fit a budovať si formu, ako aj pre tých, ktorí sa snažia dosiahnuť čo najlepšie výsledky. 

Aktívne spevňovanie svalov a tréning

Spinning je jedným z najobľúbenejších aeróbnych športov ako najúčinnejšie a vysoko motivujúce kardio-vaskulárne cvičenie. Je nenáročný na koordináciu pohybov, nezaťažuje kĺbový aparát a je zameraný na celkové precvičenie svalov nôh a zadku, ako aj paží a svalov trupu. Hlavnou výhodou tohto športu je dostupnosť - nepotrebujete žiadne špeciálne oblečenie ani obuv. Veľký dôraz sa kladie na techniku jazdy. Získané návyky sa potom dajú naplno využiť v teréne na horskom alebo cestnom bicykli

Čo so spinnerom môžete robiť?

Spinning zahŕňa päť základných štýlov jazdy a tri polohy rúk. Jazda simuluje jazdu po rovine, z kopca a do kopca. Typy terénov pre spinning: roviny - jazdí sa s ľahkou záťažou kopce - jazdí sa s ťažšou záťažou. Ťažšie úrovne: rovina zo sedla (beh) kopec v stoji (kopec zo sedla). Po zdokonalení uvedených techník možno zaradiť skoky a šprinty.

Technická špecifikácia

Hmotnosť zotrvačníka: 18 kg 

Typ odporu: mechanický 

Nastavenie záťaže: manuálne 

Funkcie: čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, RPM, WATT, meranie tepovej frekvencie

Napájanie PC: 4× AA (nie sú súčasťou balenia) Výška sedadla od zeme: 83-107 cm 

Výška sedadla od pedálov: 70-94 cm 

Nastavenie sedadla: horizontálne a vertikálne 

Pohonný systém: reťazový 

Materiál rámu: oceľ 

Pedále: kovové s páskami na topánky 

Kôš na fľašu: áno 

Bluetooth: áno Aplikácia Iconsole+

Maximálna hmotnosť používateľa: 120 kg 

 Rozmery: 119 x 51 x 126 cm

Systém pohonu: reťazový pohon 

Kľuky: vysokokvalitné trojdielne kľuky 

Materiál rámu: oceľ 

Pedále: kovové s remienkami na obuv 

Počet programov: 5 + 1 s trenažérom

ParameterHodnota
Funkcie
Výpočet spálených kalórií
Meranie tepu
Meranie vzdialenosti
Meranie rýchlosti
Meranie času
Nastavenie intenzity/záťaže
Skenovanie
Nastaviteľné sedadlo
Bluetooth pripojenie
Držiak na fľašu
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.