MIRRA Trekové korčule, ABEC 7, vel. 40 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

MIRRA Trekové korčule, ABEC 7, vel. 40

Trekové brusle Spokey MIRRA: - velmi kvalitní kolečka, která zajišťují stabilitu a pohodli během jízdy - kvalitní ABEC-7 ložiska, díky nimž brusle vydrží několik sezón - pro bezpečnou jízdu plnou radosti!

Akcia
34,32 € s DPH
39,23 €
28,60 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:34

EAN: 5902693295914

MIRRA Trekové korčule, ABEC 7, vel. 40


Trekingové korčule Spokey MIRRA:  

 - kvalitné kolieska, ktoré zabezpečujú stabilitu a pohodlie počas jazdy  

 - kvalitné ložiská ABEC-7, vďaka ktorým korčule vydržia niekoľko sezón  

 - pre bezpečnú jazdu plnú radosti!  


 Trekingové korčule sú skvelé na každodenný pohyb. Stačí vám parková alej, chodník alebo cesta na sídlisku - na trekingových korčuliach Spokey MIRRA môžete jazdiť takmer kdekoľvek! Sú skvelé aj ako darček. 


Bezpečné, pohodlné a dizajnové!  

Vieme, aká dôležitá je bezpečnosť pri športových aktivitách, preto sme vynaložili maximálne úsilie, aby korčule Spokey MIRRA poskytovali bezpečnosť a stabilitu. Sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov: podvozok z odolného PP a topánka z polyesteru a syntetickej kože. Model MIRRA má vpredu brzdu z TPU, čo znamená, že na zabrzdenie stačí mierne nakloniť nohu dopredu a dotknúť sa povrchu, na ktorom práve jazdíte. Precízne skonštruované karbónové ložiská ABEC7 a kolieska z PU s rozmermi 54 x 32 mm umožňujú plynulé otáčanie kolies a pohodlnú jazdu. Kolesá navyše pohlcujú časť vibrácií vznikajúcich pri jazde na nerovnom povrchu, čím zabezpečujú ešte väčšie pohodlie počas jazdy. Trekingové korčule Spokey MIRRA sú nielen kvalitné a pohodlné, ale majú aj skvelý a prepracovaný dizajn! Typ zapínania - šnúrky, zabezpečujú správnu polohu nohy v topánke počas jazdy.  


Parametre:  

Podvozok: kompozitný  ložiská: ABEC-7  

Karbónové kolieska: PU 54 x 32 mm  

Brzda:  

Upevnenie: TPU šnurovanie  

Maximálna nosnosť používateľa: 100 kg


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.