Fitness guma ARTIO II šedá, light | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-18%

Fitness guma ARTIO II šedá, light

Spokey Fitness guma ARTIO II je skvelým pomocníkom na efektívne precvičenie celého tela s nízkym odporom, vhodná aj k doplneniu klasického tréningu vo fitku alebo na preťahovanie. Ideálna pre začiatočníkov, je praktická, odolná a z kvalitného latexu s dlhou životnosťou.

Akcia
1,77 € s DPH
2,16 €
1,48 € bez DPH
Na sklade 3 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 5902693298823

Fitness guma ARTIO II šedá, light

Fitness guma Spokey Artio II light je ideálna pre budovanie formy. Je dôležitým faktorom pri aeróbnych cvičeniach a praktizovaní fitness cvičení, ktoré okrem iného zahŕňajú fitness gumu. Vďaka nej obohatíte svoj tréning a zapojíte svaly, na ktorých vám záleží! Skvelá voľba na tréning, rozcvičku či pre začiatočníkov, ktorým záleží na zdraví a aktívnom pohybe. Guma ARTIO II light bola vyrobená z vysoko kvalitného latexového materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Odolnosť voči záťaži je 4,5 - 6,8 kg a rozmer gumy je 600 x 50 x 0,5 mm.

Gumičky fungujú podobne ako gumový expandér a ich využitie je naozaj široké. Môžete ich použiť na strečing pred alebo po tréningu, na silový tréning, pilates, aerobik alebo rehabilitáciu. Používajú sa aj vo fitness, rehabilitácii, ortopédii, športovej medicíne, neurológii, geriatrii a pediatrii. Vďaka ich vlastnostiam a dĺžke môžete do tréningu zaradiť nové cviky, ktorých je naozaj nespočetné množstvo. Tréningové gumy odporúčajú aj osobní tréneri na dosiahnutie maximálnych účinkov domáceho cvičenia. S ARTIO II light môžete cvičiť kdekoľvek - v posilňovni, doma alebo vonku.

ParameterHodnota
Typ posilňovacej gumynízky odpor
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.