VITAL+ Magnetický rotoped | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

VITAL+ Magnetický rotoped

Magnetický rotoped VITAL+ je prvotriedne fitnes zariadenie s ohľadom na pohodlie. Nastaviteľné sedadlo, bezpečné pedále, snímače tepovej frekvencie a široký rozsah odporu zaručujú efektívny tréning. Parametre zahŕňajú magnetický odpor, 4 kg zotrvačník, 8-stupňovú reguláciu odporu, monitor s meraním času, vzdialenosti, rýchlosti, kalórií a tepovej frekvencie, maximálnu hmotnosť používateľa 100 kg a nastaviteľnú výšku sedadla od 66 do 90 cm. 

Akcia
199,68 € s DPH
249,60 €
166,40 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:199

EAN: 5905339408839

VITAL+ Magnetický rotoped

Magnetický rotoped VITAL+ predstavuje vrcholné fitnes zariadenie pre štýlový tréning. Nastaviteľné sedadlo, bezpečné pedále s protišmykovou štruktúrou a snímače pulzu zabezpečujú pohodlný a efektívny tréning. Ultramoderná technológia, 8-stupňové manuálne ovládanie odporu a prehľadný monitor s funkciami merania času, vzdialenosti, rýchlosti, kalórií a tepovej frekvencie poskytujú komplexný prehľad vášho cvičenia. S maximálnou nosnosťou 100 kg a možnosťou nastavenia výšky sedadla od 66 do 90 cm je ideálny pre každého, vrátane starších osôb a rehabilitácie. Výkonný a tichý domáci tréning je s magnetickým trenažérom VITAL+ vždy štýlovým zážitkom.

Zvoľte si náročnosť tréningu

S magnetickým odporom a hmotnosťou zotrvačníka 4 kg poskytuje VITAL+ presnú a 8-stupňovú kontrolu odporu, umožňujúc vám prispôsobiť intenzitu tréningu podľa vašich potrieb. Funkcie počítača, vrátane merania času, vzdialenosti, rýchlosti, kalórií a tepovej frekvencie, vám umožňujú sledovať a optimalizovať váš tréning.

Protišmykové pedále pre ničím nerušený tréning

Ultramoderná technológia zabezpečuje bezpečné a efektívne tréningové prostredie. Pedále s protišmykovou štruktúrou a upevňovacie pásy udržujú nohy v stabilnej polohe, zabezpečujúc maximálnu bezpečnosť. Trenažér je ideálny pre všetkých, vrátane starších ľudí alebo jednotlivcov v rekonvalescencii, ktorí hľadajú spoľahlivý nástroj na udržanie kondície alebo rehabilitáciu.

Nastavte si sedadlo

S maximálnou nosnosťou 100 kg a možnosťou nastavenia výšky sedadla od 66 do 90 cm je trenažér VITAL+ vhodný pre rôzne užívateľské skupiny. Jeho kompaktné rozmery (84 x 56 x 132 cm) z neho robia ideálny spoločník pre efektívny domáci tréning bez obetovania veľkosti.

Magnetický trenažér VITAL+ je výkonné fitnes zariadenie, ktoré ponúka špičkový tréning s ohľadom na pohodlie a prispôsobenie sa rôznym potrebám. S vertikálne nastaviteľným sedadlom, ktoré sa dokonale prispôsobí vašej výške, poskytuje optimálnu podporu a komfort počas cvičenia.

ParameterHodnota
Funkcie
Výpočet spálených kalórií
Meranie tepu
Meranie vzdialenosti
Meranie rýchlosti
Meranie času
Nastavenie intenzity/záťaže
Nastaviteľné sedadlo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.