PLIER II Skladacia trojkolka detská so svietiacimi kolieskami, žlutá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

PLIER II Skladacia trojkolka detská so svietiacimi kolieskami, žlutá

Táto detská trojkolka v žltej farbe ponúka nielen bezpečnú a stabilnú jazdu, ale aj svietiace kolieska, ktoré z nej robia jedinečný zážitok.

48,00 €s DPH
40,00 €bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:48

EAN: 5905339408778

PLIER II Skladacia trojkolka detská so svietiacimi kolieskami, žltá


Detská skladacia trojkolka Spokey PLIER II:  

 - je veľmi jednoduchá na ovládanie  

 - stačí sa nakloniť a otočiť riadidlami v smere jazdy  

 - má výškovo nastaviteľné riadidlá, takže porastie spolu s vaším dieťaťom. Vďaka tomu môžete optimálne prispôsobiť výšku kolobežky potrebám vášho dieťaťa  

 - Ľahká, stabilná a mimoriadne bezpečná trojkolka, ktorá prináša veľa zábavy. Má kolieska, ktoré počas jazdy svietia - 2 vpredu a jedno dvojité vzadu  

 - určená pre deti s hmotnosťou nižšou ako 50 kg 


Balančná trojkolka Spokey PLIER II je skvelou voľbou pre deti, ktoré sa chystajú urobiť svoje prvé kroky vo svete športu. Je vyrobená z ľahkých a odolných materiálov, vďaka čomu je veľmi bezpečná a ľahko sa používa - uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. PLIER II sa ovláda vyvažovaním tela, čo umožňuje dieťaťu trénovať udržiavanie rovnováhy a zároveň ho učí, ako sa správne správať na ceste. Ovládanie tejto trojkolky je veľmi jednoduché - na zatočenie stačí, aby vaše dieťa prenieslo svoju váhu na jednu stranu a natočilo riadidlá tým smerom.


Balančný kontrolný systém  

Ak vaše dieťa ešte nikdy nestálo na kolobežke, nemusíte sa ničoho obávať! Jednoduchý mechanizmus balančnej trojkolky Spokey PLIER II zvládne bez problémov každé dieťa. Ovládanie kolobežky prenášaním hmotnosti tela správnym smerom je mimoriadne jednoduché. Je to najlepší spôsob, ako pripraviť dieťa na neskorší prechod na klasickú kolobežku - rozvíja u detí lásku k športu a prináša veľa zábavy! 


Nastaviteľné riadidlá  

Balančná trojkolka Spokey PLIER II má výškovo nastaviteľné riadidlá (78-85-91 cm od zeme), takže sa nemusíte obávať, že vaše dieťa z trojkolky rýchlo vyrastie. Výšku kolobežky môžete ľahko prispôsobiť výške vášho dieťaťa, takže vám trojkolka poslúži niekoľko sezón.


Ľahká, kompaktná a predovšetkým bezpečná trojkolka  

Model PLIER II má jedinečnú funkciu skladania riadidiel, ktorá uľahčuje prepravu a skladovanie trojkolky. Je veľmi ľahká (3,14 kg), vďaka čomu je prenosná aj pre deti. Balančnú trojkolku PLIER II si môžete vziať doslova kamkoľvek so sebou! Spokey PLIER II je veľmi kompaktný, nezaberie veľa miesta, takže sa ľahko zmestí do kufra, výťahu alebo autobusu. Balančná trojkolka Spokey PLIER II je určená pre deti od 2 rokov s hmotnosťou do 50 kg. 


Ešte viac zábavy so svietiacimi kolesami  

Kombinácia skvelej zábavy a fyzickej aktivity? Balančné trojkolky Spokey PLIER II sú riešením, ktoré pomôže vášmu dieťaťu naučiť sa držať rovnováhu a rozvíjať dobrú motorickú koordináciu a zároveň sa zabaviť! Trojkolka PLIER II bola vyrobená tak, aby bola stabilná a ľahko sa používala.


Má 2 kolesá vzadu a 2 vpredu, ktoré počas jazdy svietia! Nielenže priťahujú pozornosť, ale tiež veľmi dobre tlmia vibrácie spôsobené jazdou po nerovnom povrchu, pričom sú veľmi odolné voči mechanickému poškodeniu. Na balančnej trojkolke Spokey PLIER II sú zadné kolesá nahradené 2, čo zvyšuje stabilitu a pohodlie počas jazdy. Trojkolka je vybavená nožnou brzdou, ktorú stačí zošliapnuť, aby sa trojkolka zastavila. Balančná trojkolka je skvelý nápad na darček pre deti. Je veľmi bezpečná a pohodlná. Mäkké rukoväte riadidiel vyrobené z TPR majú protišmykové vlastnosti, takže si môžete byť istí, že ruky vášho dieťaťa zostanú počas jazdy na mieste.


Parametre:  

 materiál riadidiel: hliník  

 materiál dosky: nylon  

 materiál riadidiel: TPR  

 brzda: PP  

 predné kolesá: 118 x 24 mm, PU/LED  

 Zadné kolesá: 2x 80 x 24 mm, PU/LED  

 doska: protišmyková  

 Rozmery trojkolky: 57 x 24 x 81 cm  

 Rozmery v zloženom stave: 62 x 24 x 18 cm  

 využiteľná plocha dosky: 32 x 13 cm  

 výška riadidiel od dosky: 72 - 78 - 85 cm  

 výška riadidiel od zeme: 78 - 85 - 91 cm  

 šírka riadidiel: 24 cm  

 dĺžka riadidiel: 11 cm (využiteľná plocha: 7 cm)  

 skladanie: áno  

 brzda: nožná brzda  

 hmotnosť: 3,14 kg  

 norma: EN 71


vhodné pre používateľov:  

 výška: cca 80 - 115 cm  

 vek: 2+  

 maximálna hmotnosť používateľa: 50 kg   


Informácie pre veľkých používateľov:  

 balenie: 6 ks/kartón  

 Možný predaj po 1 kuse

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.