HASBRO PONY Detská cyklistická prilba 48-52 cm, ružová, zn. MY LITTLE PONY | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

HASBRO PONY Detská cyklistická prilba 48-52 cm, růžová, zn. MY LITTLE PONY

Ochráňte svoje malého jazdca s HASBRO PONY detskou cyklistickou prilbou v jemnom odtieni ružovej so známkou MY LITTLE PONY.

Akcia
12,87 € s DPH
15,36 €
10,73 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:12

EAN: 5905339412966

HASBRO PONY Detská cyklistická prilba 48-52 cm, ružová, zn. MY LITTLE PONY


Detská cyklistická prilba Spokey HASBRO PONY: 

- Prilba na bicykel: dokonale chráni hlavu dieťaťa pri jazde na bicykli, kolieskových korčuliach, skateboarde alebo kolobežke 

- je veľmi ľahká, váži len 200 g, takže nepredstavuje zbytočnú záťaž 

- umožňuje optimálne nastavenie obvodu hlavy dieťaťa vďaka systému nastavenia Head Lock 

- má 6 vetracích otvorov so sieťkou na ochranu pred hmyzom


Detská cyklistická prilba Spokey HASBRO PONY bola vytvorená pre bezpečnosť detí a ochranu hlavy pri jazde na kolieskových korčuliach, skateboarde, kolobežke alebo bicykli. Je to skutočná nevyhnutnosť pre každého malého milovníka športu - poskytuje maximálnu ochranu hlavy pri pádoch, pričom osobitnú pozornosť venuje zadnej časti hlavy a čelu. Ak sa vaše dieťa chystá urobiť svoje prvé kroky vo svete korčuľovania, prilba Spokey HASBRO PONY bude tou najlepšou voľbou, vďaka svojej veľmi nízkej hmotnosti (váži len 200 g) nepredstavuje pre malých používateľov žiadnu zbytočnú záťaž.


Zaistite bezpečnosť svojho dieťaťa 

Používanie prilby je veľmi dôležité, najmä pre deti, ktoré sa chystajú urobiť svoje prvé kroky vo svete korčuľovania. Veď učenie sa jazdiť je spojené s neúspešnými pokusmi a neočakávanými pádmi. Aby sme minimalizovali riziko odrenín a zranení, vytvorili sme prilbu, ktorá dokonale chráni hlavu, pričom osobitnú pozornosť venujeme zadnej časti hlavy a čelu. Vďaka nízkej hmotnosti len 200 g (+/- 10 g) nepredstavuje prilba pri nosení zbytočnú záťaž. Vďaka jedinečnej grafike si ju malí korčuliari okamžite zamilujú, a navyše s týmto dizajnom vyniknú medzi ostatnými.


Ultraľahká prilba s regulačným systémom Head Lock 

Detská cyklistická prilba Spokey HASBRO PONY sa dá veľmi ľahko prispôsobiť obvodu hlavy dieťaťa. Prilba je vybavená systémom regulácie Head Lock v rozsahu 48-52 cm. Vďaka tomu prilba dokonale padne a ochráni hlavu. Použitá bezpečnostná spona umožňuje nastaviť trvalú veľkosť remienka a zaisťuje jednoduché zapínanie a odopínanie prilby. To však nie je všetko! Model HASBRO PONY je vybavený 6 vetracími otvormi vybavenými sieťovinou, ktorá chráni pred hmyzom, vďaka čomu bude dieťa počas jazdy pociťovať maximálne pohodlie.


Osvedčená prilba na bicykel, kolieskové korčule, skateboard a kolobežku 


Detská cyklistická prilba Spokey HASBRO PONY má certifikát CE a spĺňa normu EN1078, čo znamená, že prešla všetkými potrebnými bezpečnostnými testami. Poskytuje vynikajúcu ochranu hlavy s osobitným dôrazom na zadnú časť hlavy a čelo. Vnútorná vrstva je vyrobená z EPS peny, ktorá nielenže absorbuje silu nárazu pri páde, ale aj dobre tlmí vibrácie spôsobené jazdou na nerovnom povrchu. A práve preto je prilba HASBRO PONY ideálnou voľbou pre vaše prvé kroky vo svete korčuľovania. 


Parametre:

nariadenie: blokovanie hlavy 

Vonkajší povrch: PVC 

Vnútorná vrstva: EPS 

Počet vetracích otvorov: 6 + sieťka proti hmyzu 

hmotnosť: 200 g +/-10 g 

rýchle uvoľnenie pod krkom 

vynikajúca ochrana čela a zadnej časti hlavy 

Certifikát: CE, EN 1078


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.