EVOLVEO EasyPhone XD, mobilný telefón pre seniorov s nabíjacím stojanom (modrý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilný telefón pre seniorov s nabíjacím stojanom (modrý)

Konštrukcia:Pre seniorov; Typ displeka:TFT; Uhlopriečka displeja:2.3"; Rozlíšenie displeja:320 x 240; Operačný systém:Vlastný; Integrovaný fotoaparát:s rozlišením 1.3 Mpix; Funkcie:BlueTooth;
40,06 €s DPH
33,38 €bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:40

EAN: 8594161336945

Tlačidlový mobilný telefón EVOLVEO EasyPhone XD

Ovládanie mobilného telefónu EVOLVEO EasyPhone XD bolo maximálne zjednodušené, veľké čísla a písmená sú výborne čitateľné na veľkom farebnom displeji. Jednotlivé tlačidlá klávesnice sú oddelené, čo uľahčí písanie SMS správ a zadávanie telefónnych čísel. Pre telefonovanie na obľúbené čísla sú k dispozícii 3 vyhradené tlačidlá na prednej strane telefónu. Stlačením tlačidla je možné tiež veľmi rýchlo spustiť fotoaparát.





Funkcie


Fotokontakty

K jednotlivým kontaktom je možné priradiť fotografiu a na farebnom displeji potom ľahko spoznáte kto vám volá.

SOS volania a SMS núdzová správa

Na zadnej strane telefónu sa nachádza SOS tlačidlo, po ktorého stlačení telefón začne automaticky vytáčať predvolené čísla a odošle na ne núdzovú správu.

FM rádio

Pre počúvanie FM rádia nie je nutné pripájať slúchadlá, anténa je integrovaná vo vnútri telefónu. Automatické ladenie rádiových staníc a kvalitné počúvanie priamo z reproduktora zvyšujú komfort používania telefónu.

Bluetooth

Praktické pripojenie Bluetooth handsfree je možné využiť napríklad počas jazdy v aute.




Hardwarová výbava


Nabíjací stojan

Telefón je dodávaný s praktickým nabíjacím stojanom, do ktorého stačí telefón zasunúť a nabíjanie batérie je spustené automaticky.

Svietidlo

Praktické svietidlo sa zapína a vypína vyhradeným tlačidlom na boku telefónu a je možné ho použiť aj keď je telefón vypnutý.

Pamäťová karta

Telefón podporuje prehrávanie hudobných súborov uložených na microSDHC karte. Zvolený hudobný súbor je možné priradiť napríklad ako vyzváňaciu melódiu, upozornenie na novú SMS správu alebo zvuk budíka.


ParameterHodnota
Integrovaný fotoaparáts rozlišením 1.3 Mpix
Rozlíšenie displeja320 x 240
Typ displekaTFT
Konštrukcia
Pre seniorov
Klasické
Operačný systémVlastní
Uhlopriečka displeja2.3"
VýrobcaEvolveo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.