LEGO® City kaskadérska aréna (60295) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

LEGO®
Darček k objednávke
-10%

LEGO® City 60295 Kaskadérska aréna

So stavebnicou LEGO® City Kaskadérska aréna zažiješ veľkolepú akciu plnú adrenalínu. S motorkou môžeš preskočiť cez ohnivý kruh, predvádzať saltá vzad či iné kaskadérske kúsky.

Akcia
97,19 € s DPH
107,99 €
80,99 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:97

LEGO® CITY 60295 Kaskadérska aréna

Táto kaskadérska aréna (60295) od LEGO® City sa dodáva s motorkou na zotrvačník a rekvizitou pre veľkolepú kaskadérsku akciu. Deti môžu s motorkou preskočiť cez ohnivý kruh, predvádzať saltá vzad či iné kaskadérske kúsky s 2 štýlovými monster truckmi, prípadne si kaskadérske moduly premiestňovať pre neustále nové vystúpenia. Súčasťou je 6 minifigúrok, z ktorých 3 sú postavy zo seriálu LEGO City.

Zážitok zo stavania a hrania pre deti vo veku od 6 rokov
Táto stavebnica kaskadérskej arény obsahuje jednoduchý tlačený návod a návod Instructions PLUS. Ide o digitálny návod, ktorý je súčasťou aplikácie LEGO Building Instructions pre smartfóny a tablety. Umožňuje ovládať zobrazenie stavebnice, vďaka čomu je stavanie stavebníc LEGO hračka
!


.

Urobte z detí hviezdy šou!


So stavebnicami zo série LEGO City Stuntz sa deti dostanú do centra akcie vďaka motorkám na zotrvačník, štýlovým vozidlám, realistickým konštrukciám a zábavným postavám, ktoré sú inšpiráciou pre nápadité príbehy. Pre ešte viac zábavy a vzrušenia môžete set skombinovať s inými akčnými stavebnicami zo sveta LEGO City Stuntz!

  • Pripravte scénu na akčné hry s touto stavebnicou kaskadérskej arény (60295) od LEGO® City. Je plná parádnych rekvizít a výziev, ktoré otvárajú možnosti pre úžasné súťaže a napínavé predstavenia.
  • Čo je v balení? Všetko potrebné na postavenie 2 monster truckov, 2 áut s prepadajúcimi sa strechami, ako aj ohnivý kruh, rampy, kaskadérska motorka na zotrvačník, stánok s hotdogom, pódium, 6 minifigúrok a omnoho viac.
  • Deti si môžu usporiadať fantastické výstavy a súťaže s kaskadérskou motorkou a 2 drtivými monster truckmi. Skombinujte set s ďalšími stavebnicami z radu LEGO® City Stuntz pre ešte viac zábavy!
  • Pôsobivý darček na narodeniny alebo inú príležitosť pre deti a fanúšikov kaskadérov od 6 rokov.
  • Po zostavení monster truck meria vyše 11 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 9 cm na šírku.
  • Nie sú potrebné žiadne batérie. Túto stavebnicu kaskadérskej arény poháňa zotrvačník a detská fantázia.
  • Obsahuje tlačený návod a interaktívny návod Instructions PLUS, ktorý je súčasťou bezplatnej aplikácie LEGO® Building Instructions pre inteligentné zariadenia. Táto interaktívna príručka deťom pomôže stať sa skutočnými majstrami staviteľmi!
  • So stavebnicami zo série LEGO® City Stuntz sa deti dostanú do centra akcie vďaka štýlovým vozidlám a zábavným postavám, ktoré sú inšpiráciou pre nápadité príbehy a hry založené na realistických scenároch.
  • Všetky dieliky LEGO® City spĺňajú prísne normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy kompatibilné a zakaždým sa ľahko spájajú a oddeľujú.



Rozmery:

- Výška: 11 cm

- Dĺžka: 14 cm

- Šírka: 9 cm

Zahrajte sa so stavebnicou LEGO® CITY 60295 Kaskadérska aréna

 Vek: 6+
 Súčiastky: 668 ks


ParameterHodnota
Vek 6+
Počet dielikov 668
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.