HP 410X 3-pack High Yield Cyan/Magenta/Yellow Original LaserJet Toner Cartridges (CF252XM) (5,000 / 5,000 / 5,000 pages) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Hewlett - Packard
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Originálne tonerové kazety HP 410X s vysokou výťažnosťou azurová/purpurová/žltá (CF252XM) (5 000 / 5 000 / 5 000 strán)

Tlačové technológie:Laserová; Typ produktu spotrebného materiálu:Farebná cartridge / toner / páska
Pozrieť podobné produkty

EAN: 190780321348

Obr. Tiskněte s HP 627329a

Tlačte so spoločnosťou HP

Pomôžte ochrániť svoju firmu pred falšovanými kazetami pomocou exkluzívnej bezpečnostnej technológie HP proti podvodom. Spravujte podnikové náklady a udržujte štandardy kvality pre tlačiarne a multifunkčné zariadenia HP LaserJet so zásadou používania iba originálnych produktov HP a ochrany kaziet.
tlačte viac vysokokvalitných stránok na tlačiarňach a multifunkčných zariadeniach HP. Originálne tonerové kazety HP s vysokou výťažnosťou a technológiou JetIntelligence zodpovedajú rýchlosti vašej tlačiarne, aby ste dosiahli konzistentné výsledky. Vyberte si toner, ktorý vašej tlačiarni poskytne maximálny výkon - originálne kazety HP.

Obr. Popis produktu 627329b

Popis produktu

Vytvárajte konzistentné dokumenty v profesionálnej kvalite rýchlosťou, ktorú vaša tlačiareň alebo multifunkčné zariadenie HP zvládne. Originálne tonerové kazety HP s vysokou výťažnosťou a technológiou JetIntelligence zodpovedajú vysokým rýchlostiam tlačiarne a poskytujú výsledky presne podľa vašich predstáv.
môžete si byť istí, že naše kazety majú pridanú hodnotu. Cenovo dostupné originálne tonerové kazety HP s vysokou výťažnosťou a technológiou JetIntelligence zabezpečia, že vytlačíte viac strán ako kedykoľvek predtým. Počítajte s inteligentným monitorovaním hladiny tonera a menej častou výmenou.

Technické špecifikácie

  • Typ spotrebného materiálu
  • Farba: azúrová; purpurová; žltá
  • Výnos: 5000
  • Rozmery (Š x H x V): 363 x 327 x 123 mm
  • Kompatibilné zariadenia: séria farebných tlačiarní HP LaserJet Pro M452; séria multifunkčných tlačiarní HP LaserJet Pro M477
.
ParameterHodnota
VýrobcaHewlett - Packard
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.