Logitech HD Webcam C615 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Logitech
Darček k objednávke
-27%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Webová kamera Logitech HD C615

Max. rozlíšenie WEB kamery pre video sekvencie:2.0 Mpix
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5099206061330

Webová kamera Logitech HD C615

Vysokokvalitná webová kamera s vysokým rozlíšením FullHD a citlivým mikrofónom na potlačenie okolitého hluku. Kameru možno používať na videohovory v rozlíšení HD 720p vo veľkom počte komunikačných klientov.

Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Komunikovať vo vysokej kvalite

Fotoaparát má vysokokvalitnú optickú časť, ktorá sa dá použiť na zachytenie vysokokvalitných videohovorov s vysokým rozlíšením HD 720p. Takto napríklad váš kolega alebo rodinný príslušník uvidí vysokokvalitný obraz plný najrôznejších drobných detailov a získa oveľa lepší prehľad o tom, čo sa deje na druhej strane videohovoru. Okrem videohovorov môžete s kamerou robiť videozáznamy v rozlíšení až FullHD.

ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Ostré zábery

Získajte ostré zábery vďaka vysokokvalitnému automatickému zaostrovaniu Premium, ktoré zaostruje na objekty pred objektívom a dokáže zaostriť až 10 cm od objektívu.

Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Nasnímajte kvalitný videozáznam

Hovoríte s milovanou osobou a chcete si nahrať spomienku z online konverzácie? Ak áno, určite oceníte možnosť zachytiť až 8 Mpx snímok na jednu konverziu videa.

Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Kvalitný zvuk

Webová kamera je vybavená veľmi citlivým zabudovaným mikrofónom, ktorý zabezpečí veľmi čisté a ostré videohovory bez nepríjemného šumu v pozadí a osoba na druhej strane vám bude oveľa lepšie rozumieť.

Prenosný dizajn

Webovú kameru môžete veľmi ľahko prenášať, napríklad v taške na notebook. Vysoká kompaktnosť sa dosahuje vďaka skladaciemu dizajnu.

Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Hladšie, ostrejšie, bohatšie a jasnejšie

Technológia Logitech Fluid Crystal je základom toho, čo túto webovú kameru odlišuje od ostatných. Okrem plynulejšieho pohyblivého obrazu bez nepríjemného trhania získate ostrejší obraz, bohatšie farby a čistejší zvuk, takže vaši blízki vás uvidia a počujú doslova detailnejšie, aj keď možno nemáte najnovší výkonný počítač. Nový model poskytuje oslnivú kvalitu videohovorov cez Skype s krištáľovo čistým obrazom.

Ospravedlňujeme sa, chýba popis obrázku.

Kľúčové vlastnosti

Výkonná webová kamera s rozlíšením FullHD schopná uskutočňovať videohovory v rozlíšení 720p HD. Okrem videa zaznamenáva aj 8Mpx fotografie a vysokokvalitný zvuk vďaka integrovanému citlivému mikrofónu s redukciou šumu v pozadí. Kvalita obrazu je spôsobená svetelnosťou objektívu s funkciou automatického zaostrovania Premium. Výhodou pre kvalitu obrazu je aj technológia Fluid Crystal. Pripojenie je možné cez klasické USB 2.0 konektorov. Univerzálny klip je vhodný na pripevnenie k notebookom, LCD a CRT monitorom. Vďaka skladaciemu dizajnu sa ľahko prenáša..

ParameterHodnota
VýrobcaLogitech
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.