Teplovzdušná kefa ETA 6322.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Teplovzdušná kefa ETA 6322.90000

Rotačný kulmofén s príkonom 1 000 W a možnosťou nastavenia 2 rýchlostí a 3 teplotných stupňov poskytuje optimálnu kontrolu nad stylingom vlasov. S funkciou ionizácie, ochranou proti prehriatiu a studenou špičkou zabezpečuje bezpečný a efektívny styling. Otočný napájací kábel s dĺžkou 1,8 m dodáva ďalšiu flexibilitu pri používaní.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393260928

Teplovzdušná kefa ETA 6322.90000

Rotačná teplovzdušná kefa FENITÉ vám ponúka výkon 1000 W, 2 rýchlosti prúdenia a 3 stupne nastavenia teploty vzduchu. S funkciou ionizácie a chladnou špičkou získate perfektný styling. Ochrana proti prehriatiu, otočný kábel a praktické očko na zavesenie zvyšujú pohodlie používania. S príslušenstvom ako tepelne odolné cestovné puzdro je ideálna pre aktívny životný štýl. Dĺžka napájacieho kábla je 1,8 m.

S rotačnou teplovzdušnou kefou FENITÉ získate výkonný nástroj pre dokonalý účes. Príkon 1000 W a 2 rýchlosti prúdenia vzduchu vám umožnia precízne nastavenie podľa vašich preferencií. S 3 stupňami nastavenia teploty vzduchu dosiahnete želaný efekt bez rizika prehriatia. Guľatá kefa o priemere 38 mm vyčarí objemný a dlhotrvácny účes. 

Integrovaná funkcia ionizácie zabezpečí, že vaše vlasy budú hladké a bez statickej elektriny. Otočná funkcionalita kefy uľahčuje natáčanie vlasov, čo umožňuje ľahké vytváranie rôznych štýlov. Kefu môžete ľahko uchopiť vďaka chladnej špičke, a tak zabezpečiť presný a bezpečný styling.

S praktickým očkom na zavesenie a otočným napájacím káblom o dĺžke 1,8 m máte maximálnu flexibilitu pri úprave vlasov. Puzdro na cestovanie je ideálnym riešením pre každého, kto chce udržať svoj štýl aj na cestách. Biela farba dodáva kefe elegantný vzhľad, ktorý zodpovedá modernému štýlu.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.