Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK - DUPL. | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Logitech
Darček k objednávke

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK - DUPL.

Rozhranie setu:Bezdrôtový s USB Dongle; Lokalizácia klávesnice:CZ/SK; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová, S kolesom; Výbava klávesnice:Multimediálne klávesy
50,70 €s DPH
42,25 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:50

EAN: 5099206069954

Logitech Wireless Combo MK345

Spoločnosť Logitech predstavuje kombináciu bezdrôtovej klávesnice a myši MK345 so zaujímavým dizajnom a mimoriadne dlhou výdržou batérie. Špeciálne navrhnutý povrch klávesnice a myši vedie vaše ruky do správnej polohy a prirodzene kopíruje vaše pohyby.

Žiadne obmedzenia

Myš a klávesnicu môžete umiestniť kamkoľvek chcete, žiadny kábel vás nebude obmedzovať. Jednoduchá inštalácia do prijímača s mini USB portom nie je problémom pre žiadneho používateľa. Okrem toho nie je potrebné malý kľúč vôbec vyberať z počítača.

Klávesnica

Klávesnica má nízkoprofilové klávesy, ktoré sú pri písaní veľmi tiché. Táto klávesnica šetrí miesto na stole. Vyrába sa v českom rozložení. Pomocou 12 klávesov F môžete jednoducho ovládať médiá - preskočiť skladbu, pozastaviť video, stíšiť hudbu atď.

Myš

Táto kvalitná myš je určená na každodenné bežné aj náročnejšie používanie. Myš je vybavená citlivým pokročilým optickým sledovaním Logitech s rozlíšením 1000 dpi, 3 ovládacími tlačidlami vrátane rolovacieho kolieska a bezdrôtovou komunikáciou s počítačom. Práca je tak oveľa jednoduchšia a príjemnejšia.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvetovo známa spoločnosť zaoberajúca sa výrobou počítačových periférií, najmä reproduktorov, klávesníc, myší, webových kamier a drobného príslušenstva. Poskytuje vysokú kvalitu a výnimočnú spoľahlivosť za cenu, ktorá zodpovedá kvalite výrobkov Logitech.

Kľúčové vlastnosti

Klávesnica je kompatibilná s počítačmi, ku ktorým sa pripája bezdrôtovo prostredníctvom prijímača USB na bezdrôtovej frekvencii 2.4 GHz. Ponúka tiež dlhú životnosť batérií 2x AAA (až 48 mesiacov). Klávesnica má klasické CZ rozloženie kláves.

Ovládanie myši zahŕňa okrem dvojice tlačidiel aj rolovacie koliesko. Jednoduché ovládanie podporuje optický snímač pohybu s rozlíšením 1000 dpi. Myš sa k počítaču pripája rovnakým spôsobom ako klávesnica prostredníctvom prijímača USB. Na napájanie sa používa 1x batéria AA..

ParameterHodnota
VýrobcaLogitech
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.