Kodak Astra zoom AZ252 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

KODAK Astra zoom AZ252

Typ fotoaparátu:Digitálne kompakty, Instantné fotoaparáty; Megapixle:16; Optický zoom (v násobkoch):25-29; Rozlíšenie videa:720p; Typ pamäťovej karty:SD, SDHC; Rozhranie:USB, Micro HDMI; Funkcie:Detekcia tvárí, Optická stabilizácia; Formát médií:MOV, JPEG
Pozrieť podobné produkty

EAN: 819900012484

KODAK Astra zoom AZ252

Predstavujeme vám Kodak AZ252 z radu Astro Zoom, ktorý je vhodný pre všetkých, ktorí chcú od fotoaparátu kompaktné rozmery a napriek tomu kvalitné fotografie. S výkonným 16MPix snímačom CCD, 25x optickým zoomom a 24mm širokouhlým objektívom vás ohromí krása fotografií, ktoré môžete vytvárať ihneď po vybalení z krabice. Tvarovanie tela fotoaparátu skvele padne do ruky, takže vás neomrzí ani pri celodennom nosení.


Všetko na dosah rkuy s 25x optyckým zoomom

Či už sa jedná o športové zábery, snímky prírody, záznamy rôznych životných udalostí alebo výlet na safari, s 25x optickým zoomom a stabilizáciou obrazu bezproblémovo zachytíte do detailu aj vzdialené objekty. Fotoaparát Kodak AZ252 ponúka veľký rozsah ohniskových vzdialeností od širokouhlého objektívu po teleobjektív. Na rozdiel od zrkadlovky nemusíte premýšľať nad najvhodnejším objektívom, ktorý máte práve so sebou. V kombinácii s funkciou 4x digitálneho zväčšenia je možné dosiahnuť pri fotografiách až 100x kombinovaný zoom.

Na 3“ displeji vám už nič neunikne

Ostrážte si pri fotografovaní ten najlepší záber alebo si prezerajte všetky zhotovené zábery na veľkom, jasnom 3“ LCD displeji s vysokým rozlíšením 230K px. Vďaka okamžitej kontrole budú všetky obrázky vyzerať presne tak, ako ste zamýšľali.

Nikto nezostane mimo záber pred širokouhlým objektívom 24mm

Nenechajte sa obmedziť šírkou záberu. Zachyťte všetko, čo chcete, pomocou 24mm širokouhlého objektívu. Teraz aj pri stretnutí početnej rodiny a priateľov nezostane nikto mimo záberu. Nadšení cestovatelia určite ocenia Panoramatický režim pri každej návšteve vyhliadky.



Krásu detailu zachytí 16MPix snímač

Vďaka citlivému snímaču vytvoríte skvelé fotografie v rozlíšení 16MPix a živých farbách. Zabudovaná stabilizácia obrazu zaistí ostrosť ako britva. Pri fotení sa nemusíte obmedzovať v kreativite. Používajte rôzne režimy a filtre, orezávajte alebo zväčšujte bez toho, aby došlo k zníženiu kvality. Snímač typu CCD navyše zaistí, že vaše obrázky budú za všetkých okolností bez akýchkoľvek škvŕn a nečistôt.


Buďte vládca nad režimom

S jednoduchým otočným prepínačom jednotlivých režimov svoj Kodak AZ252 nastavíte úplne intuitívne podľa situácie ao zvyšok práce sa už postará fotoaparát za vás. Vďaka jeho umiestneniu v hornej časti prístroja je vždy po ruke a zvolený režim je možné ďalej nastaviť pomocou jednoduchých krokov bez nutnosti chodiť do nastavenia fotoaparátu.


Rozpohybujte spomienky v HD videu

Život sa nikdy nezastaví, aby ste si mohli urobiť peknú snímku. Zachyťte okamih pomocou jediného stlačenia tlačidla. S videom v rozlíšení 720p pri 30sn/s zachytíte pohyb jasne a ostro.

ParameterHodnota
Typ pamäťovej kartySD
Rozlíšenie videa720p
VýrobcaKodak
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.