Kodak Friend zoom FZ53 - Čierny | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

KODAK Friend zoom FZ53 čierny

Typ fotoaparátu:Digitálne kompakty, Instantné fotoaparáty; Megapixle:16; Optický zoom (v násobkoch):5; Rozlíšenie videa:720p; Typ pamäťovej karty:SD, SDHC; Rozhranie:USB; Funkcie:Detekcia tvárí, Optická stabilizácia; Formát médií:MOV, JPEG
Pozrieť podobné produkty

EAN: 819900012231

KODAK Friend zoom FZ53

S modelom Kodak FZ53 z rodiny Friendly Zoom sme sa zamerali na moderný, účelný a štíhly dizajn, ktorý sa dá ľahko ovládať. Spolu s dobíjacou Li-ion batériou s dlhou výdržou, 28mm širokouhlým objektívom, 5x optickým zoomom a 16MPix snímačom umožňujúcim nahrávať kvalitné HD video je Kodak FZ53 tým pravým spoločníkom na každodenné nosenie aj poriadny výlet.


Štíhly dizajn

Tak kompaktný až zabudnete, že ho máte stále pri sebe. Koniec všetkým brašnám, batohom a nekonečnému hľadaniu. Kodak FZ53 je navrhnutý tak, aby sa zmestil do vrecka a bol vždy po ruke.


Viac ako len obyčajný zoom

Kodak FZ53 a jeho objektív s 5x optickým zoomom ponúkajú pôsobivé priblíženie. S rozsahom ohniskovej vzdialenosti 27-140mm (ekv. formátu FX) umožňuje všestranné použitie od skupinových snímok po fotografovanie na veľkú vzdialenosť. V kombinácii s 6x digitálnym zväčšením je možné dosiahnuť až 30x kombinovaný zoom.

Rozpohybujte spomienky v HD videu

Život sa nikdy nezastaví, aby ste si mohli urobiť peknú snímku. Zachyťte okamih pomocou jediného stlačenia tlačidla. S videom v rozlíšení 720p pri 30sn/s zachytíte pohyb jasne a ostro.

Zachyťte krásu detailu s 16MPix snímačom

Nechajte sa znovu okúzliť objavovaním detailov pri fotografiách zhotovených fotoaparátom Kodak FZ53. Spolu s 16MPix snímačom a digitálnou stabilizáciou môžete zhotovovať fotografie a zoomovať podľa ľubovôle bez toho, aby ste zľavili zo svojich nárokov.

Nikto sa neschvová pred širokouhlým objektivom

Nenechajte sa obmedziť šírkou záberu. Zachyťte všetko, čo chcete, pomocou 27mm širokouhlého objektívu. Teraz aj pri stretnutí početnej rodiny a priateľov nezostane nikto mimo záberu. Nadšení cestovatelia navyše určite ocenia Panoramatický režim pri každej návšteve vyhliadky.

Uľahčite si to s funkciou autodetekcie

Odlíšte fotografovanie s fotoaparátom Kodak FZ53 od ostatných tým, čo naozaj robí rozdiel. Funkcia Autodetekcia je ľahko ovládateľná a ľahko prístupná z menu fotoaparátu. Jednoducho zvoľte, na čo má fotoaparát reagovať, či na tvár, žmurknutie alebo úsmev a bavte sa bez obáv, že vám unikne niečo dôležité. Uvoľnite sa a užívajte života s Kodakom.
ParameterHodnota
Typ pamäťovej kartySD
Rozlíšenie videa720p
VýrobcaKodak
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.