Kodak Friend zoom FZ43 - Čierny | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

KODAK Friend zoom FZ43 čierny

Typ fotoaparátu:Digitálne kompakty, Instantné fotoaparáty; Megapixle:16; Optický zoom (v násobkoch):4; Rozlíšenie videa:720p; Typ pamäťovej karty:SD, SDHC; Rozhranie:USB; Funkcie:Detekcia tvárí, Optická stabilizácia; Formát médií:MOV, JPEG
Pozrieť podobné produkty

EAN: 819900012224

KODAK Friend zoom FZ43

Model Kodak FZ43 z radu Friendly Zoom uprednostňuje čistý moderný dizajn s ohľadom na maximálnu jednoduchosť ovládacích prvkov. Ľahko sa ovláda a je úplne ideálnym spoločníkom na každodenné cesty. Fotografujte jedným stlačením tlačidla ao zvyšok sa postará váš Kodak.


S veľkým displejom vám už nič neunikne

Ostrážte si pri fotografovaní ten najlepší záber alebo si prezerajte všetky zhotovené zábery na veľkom, jasnom 2,7“ LCD displeji s vysokým rozlíšením. Vďaka okamžitej kontrole budú všetky obrázky vyzerať presne tak, ako ste zamýšľali.


Zachyťte krásu detailu S 16MPix snímačom

Nechajte sa znovu okúzliť objavovaním detailov pri fotografiách zhotovených fotoaparátom Kodak FZ43. Spolu s 16MPix snímačom a digitálnou stabilizáciou obrazu môžete zhotovovať fotografie a zoomovať podľa ľubovôle bez toho, aby ste zľavili zo svojich nárokov.

Viac ako len obyčajný zoom

Kodak FZ43 a jeho objektív so 4x optickým zoomom ponúkajú pôsobivé priblíženie. S rozsahom ohniskovej vzdialenosti 27-108mm (ekv. formátu FX) umožňuje všestranné použitie od skupinových snímok po fotografovanie na veľkú vzdialenosť.

Nikto nezostane mimo záberu pred širokouhlým objektívom

Nenechajte sa obmedziť šírkou záberu. Zachyťte všetko, čo chcete, pomocou 27mm širokouhlého objektívu. Teraz aj pri stretnutí početnej rodiny a priateľov nezostane nikto mimo záberu. Nadšení cestovatelia určite ocenia Panoramatický režim pri každej návšteve vyhliadky.

NIKTO NEZOSTANE STRANÚ PRED ŠIROKOUHLÝM OBJEKTIVOMNenechajte sa obmedziť šírkou záberu. Zachyťte všetko, čo chcete, pomocou 27mm širokouhlého objektívu. Teraz aj pri stretnutí početnej rodiny a priateľov nezostane nikto mimo záberu. Nadšení cestovatelia určite ocenia Panoramatický režim pri každej návšteve vyhliadky.NIKTO NEZOSTANE STRANÚ PRED ŠIROKOUHLÝM OBJEKTIVOMNenechajte sa obmedziť šírkou záberu. Zachyťte všetko, čo chcete, pomocou 27mm širokouhlého objektívu. Teraz aj pri stretnutí početnej rodiny a priateľov nezostane nikto mimo záberu. Nadšení cestovatelia určite ocenia Panoramatický režim pri každej návšt

Rozpohybujte spomienky v HD videu

Život sa nikdy nezastaví, aby ste si mohli urobiť peknú snímku. Zachyťte okamih pomocou jediného stlačenia tlačidla. S videom v rozlíšení 720p pri 30sn/s zachytíte pohyb jasne a ostro.

Príjemne tvarované telo skvele padne do ruky

Moderne spracovaný dizajn fotoaparátu s minimom ovládacích prvkov a veľkým displejom nijako nerozptyľuje pri používaní a môžete sa tak sústrediť iba na fotografovanie. Spolu s nízkou hmotnosťou 117g (bez batérie) a vskutku kompaktnými rozmermi 93.0 (Š) x 60.2 (V) x 26.6 (H) mm je ideálny pre ľahké prenášanie vo vrecku alebo taške.


ParameterHodnota
Typ pamäťovej kartySD
Rozlíšenie videa720p
VýrobcaKodak
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.