EVOLVEO EasyPhone XD, mobilný telefón pre seniorov s nabíjacím stojanom (biely) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilný telefón pre seniorov s nabíjacím stojanom (biely)

Konštrukcia:Pre seniorov; Typ displeja:TFT; Uhlopriečka displeja:2.3"; Rozlíšenie displeja:320 x 240; Operačný systém:Vlastní; Funkcie:BlueTooth;
40,12 €s DPH
33,43 €bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:40

EAN: 8594161338338

Tlačidlový mobilný telefón EVOLVEO EasyPhone XD

Jednoduché ovládanie a veľký farebný displej Ovládanie mobilného telefónu EVOLVEO EasyPhone XD bolo maximálne zjednodušené, veľké čísla a písmená sú výborne čitateľné na veľkom farebnom displeji. Jednotlivé tlačidlá klávesnice sú oddelené, čo uľahčí písanie SMS správ a zadávanie telefónnych čísel. Pre telefonovanie na obľúbené čísla sú k dispozícii 3 vyhradené tlačidlá na prednej strane telefónu. Stlačením tlačidla je možné tiež veľmi rýchlo spustiť fotoaparát.






Fotokontakty

K jednotlivým kontaktom je možné priradiť fotografiu a na farebnom displeji potom ľahko spoznáte kto vám volá.

Nabíjací stojan

Telefón je dodávaný s praktickým nabíjacím stojanom, do ktorého stačí telefón zasunúť a nabíjanie batérie je spustené automaticky.

SOS volania a SMS núdzová správa

Na zadnej strane telefónu sa nachádza SOS tlačidlo, po ktorého stlačení telefón začne automaticky vytáčať predvolené čísla a odošle na ne núdzovú správu.

FM rádio

Pre počúvanie FM rádia nie je nutné pripájať slúchadlá, anténa je integrovaná vo vnútri telefónu. Automatické ladenie rádiových staníc a kvalitné počúvanie priamo z reproduktora zvyšujú komfort používania telefónu.

Svietidlo

Praktické svietidlo sa zapína a vypína vyhradeným tlačidlom na boku telefónu a je možné ho použiť aj keď je telefón vypnutý.

Bluetooth

Praktické pripojenie Bluetooth handsfree je možné využiť napríklad počas jazdy v aute.

Pamäťová karta

Telefón podporuje prehrávanie hudobných súborov uložených na microSDHC karte. Zvolený hudobný súbor je možné priradiť napríklad ako vyzváňaciu melódiu.

• prehľadné a jednoduché menu • maximálne jednoduché ovládanie - pre ľahké volanie a posielanie SMS alebo MMS správ • veľký farebný 2.3" kontrastný displej • vyhradené 3 tlačidlá (M1, M2, M3) pre obľúbené kontakty na klávesnici telefónu • možnosť priradiť fotografiu ku kontaktu • vyhradené tlačidlo pre fotoaparát • hlasný reproduktor a zvonenie • SOS tlačidlo na zadnej strane pre SOS volanie až na šesť telefónnych čísel • stojan pre jednoduché nabíjanie batérie
• rozlišení displeje 320 x 240 px
ParameterHodnota
Integrovaný fotoaparáts rozlišením 1.3 Mpix
Rozlíšenie displeja320 x 240
Konštrukcia
Pre seniorov
Klasické
Operačný systémVlastní
Uhlopriečka displeja2.3"
VýrobcaEvolveo
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.