LEGO® Marvel 76184 Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

LEGO®
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

LEGO® Marvel 76184 Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi

Stavebnica so Spider-Manom, Nickom Furym a Mysteriom na rozvoj zručností pre deti od 4 rokov.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5702016913019


LEGO® MARVEL SPIDER-MAN 76184 Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi

Oslávte vydanie filmu Spider-Man: No Way Home od štúdia Marvel s týmto setom LEGO® Marvel (76184) Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi , ktorý bol navrhnutý špeciálne pre malých milovníkov pavučín od 4 rokov. Stavebnica so Spider-Manom na rozvoj zručností pre deti od 4 rokov. Obsahuje minifigúrky Spider-Mana, Nicka Furyho, Mysteria a zostaviteľné SUV. Set rodičom pomôže inšpirovať malých superhrdinov pomocou nápaditých dobrodružstiev so Spider-Manom. Vďaka štartovacej kocke karosérie je stavanie pre deti ešte jednoduchšie. Dostatočne veľké na epické dobrodružstvá a zároveň primerané pre malé detské rúčky. Dieliky sú roztriedené do praktických vrecúšok a v každom z nich sa skrýva jedna postavička. Obsahuje 3D digitálny návod LEGO® Building Instructions dostupný v obchodoch s aplikáciami.



Praktická hra plná nápadov

Predstavte malým superhrdinom svet tvorivého stavania a nekonečných dobrodružstiev s 3 minifigúrkami LEGO Marvel – Spider-Manom, Nickom Furym a Mysteriom. Nechýba ani nadupané auto a dron vystreľujúci disky. Obsahuje špeciálnu štartovaciu kocku karosérie, ktorá malým staviteľom pomôže pustiť sa do stavania, ako aj jednoduchý návod, aby zo stavebnice mohli vyťažiť čo najviac. Pre ešte viac stavebnej zábavy si deti môžu stiahnuť bezplatnú aplikáciu LEGO Building Instructions, ktorej súčasťou je návod Instructions PLUS. Ten disponuje nástrojmi na otáčanie, približovanie a všelijaké zobrazovanie modelu.


Zábava pre celú rodinu
Stavebnice LEGO 4+ sú výnimočnou odmenou pre každé dieťa – a tiež pre celú rodinu. Dospelí s nimi môžu naučiť svoje deti stavať a zároveň tak so svojimi nádejnými staviteľmi prežívať cenné míľniky vo vývoji.


Hracia súprava obsahuje:

  • Stavebnica LEGO® Marvel (76184) Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi je odmena pre deti od 4 rokov navrhnutá tak, aby rozvíjala fantáziu, manuálne zručnosti a sebaistotu pri stavaní.
  • Obsahuje obľúbené minifigúrky – Spider-Mana, Nicka Furyho a Mysteria – zostaviteľné SUV, ukradnutý rubín a ozbrojený dron s ladiacim ovládačom.
  • Mysterio sa pokúša ukradnúť rubín, ale deti ho s pomocou Spider-Mana a Nicka Furyho môžu zastaviť. Stavanie urýchli špeciálna štartovacia kocka, aby ostalo ešte viac času na hry.
  • Tento set LEGO® bol špeciálne vytvorený pre deti od 4 rokov. Vďaka štartovacej kocke a jednoduchému návodu môžu deti pri stavaní a hrách zároveň rozvíjať dôležité zručnosti.
  • SUV meria vyše 4 cm na výšku, 9 cm na dĺžku a 5 cm na šírku a je tak dostatočne veľké na epické dobrodružstvá a zároveň primerané pre malé detské rúčky.
  • Dodáva sa s jednoduchým návodom a dieliky sú roztriedené do samostatných vreciek. V každom z nich je herný prvok a postava, aby si deti mohli stavanie užiť krok po kroku.
  • Pre ešte viac stavebnej zábavy si deti môžu stiahnuť bezplatnú aplikáciu LEGO® Building Instructions, ktorej súčasťou je návod Instructions PLUS. Ten disponuje nástrojmi na otáčanie, približovanie a všelijaké zobrazovanie modelu.
  • Stavebnice zo série LEGO® 4+ deťom predstavujú svet obľúbených filmov, televíznych postáv a hrdinov všedného dňa, v ktorom sa rady zahrajú s rodičmi či hernými parťákmi.
  • Dieliky LEGO® spĺňajú dôsledné normy kvality v odvetví, vďaka čomu môžu drobné pršteky vašich detí kocky zo setov 4+ ľahko dvíhať, skladať a oddeľovať. Robíme to tak už od roku 1958.
  • Kocky a dieliky LEGO® nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že spĺňajú prísne normy v oblasti bezpečnosti detí.


Rozmery:

- Výška: 4 cm

- Dĺžka: 9 cm

- Šírka: 5 cm

Stavebnica LEGO® 76184 Spider-Man proti Mysteriovmu dronovi ponúka zážitok z hrania a stavania.

- Vek: 4+
- Súčiastky: 73 ks


ParameterHodnota
Vek 4+
Počet dielikov 73
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.