8347.90000 IPL depilátor ETA | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Epilátor ETA 8347.90000 IPL

IPL epilátor využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL) a poskytuje dlhodobé bezbolestné odstránenie chĺpkov a omladenie pokožky. Funkcie: nadstavec na omladenie, 5 stupňov výkonu pulzného svetla, automatické vypnutie, bezpečnostný senzor správneho kontaktu s pokožkou, manuálny / automatický režim. Vlastnosti: veľkosť aplikačného okienka cca 4 cm2, LCD displej, sieťové napájanie 100-240 V, životnosť až 300 000 pulzov / 100 000. Príslušenstvo: 2 nadstavce / vysoko kvalitná kremíková Quartz lampa, nadstavec na odstránenie chĺpkov a nadstavec omladenie, ochranné okuliare s UV filtrom, praktický harmonogram pre plánovanie a sledovanie priebehu epilačnej kúry, farba: biela
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393292790

Epilátor ETA 8347.90000 IPL

Ak túžite mať dokonale hladkú a zdravú pokožku bez zbytočného holenia, depilovania či iného namáhania, epilátor ETA 8347.90000 IPL je tá správny voľba. Účinné a bezbolestné zbavenie chĺpkov s dlhotrvajúcim efektom vám poskytne už po niekoľkých použitiach. 

ETA využíva technológiu IPL na odstraňovanie neželaných chĺpkov bezbolestným a rýchlym spôsobom. Kúru zabezpečuje vysokokvalitná kremíková Quartz lampa. O ochranu pokožky sa postará integrovaný UV filter, o vaše oči zase ochranné okuliare (súčasť balenia).

Epilátor so sebou prináša možnosť voľby spomedzi dvoch nadstavcov

 nadstavec na odstraňovanie chĺpkov - životnosť až 300 000 pulzov

 nadstavec na omladenie - životnosť až 100 000 pulzov

Špeciálny nadstavec na omladenie pokožky stimuluje tvorbu kolagénu, ktorý zabezpečuje pleti jej prirodzenú pevnosť a pružnosť. Pomáha tiež redukovať začervenanie či pigmentové škvrny. Výsledkom pri používaní oboch nadstavcov je hladká zjednotená pokožka aj omladzujúci efekt. Epilátor slúži na ošetrenie celého telavýnimkou očí, čela, krku a citlivých intímnych partií. 

Technológia intenzívneho pulzného svetla (IPL) pomocou svetelných výbojov napomáha k deaktivácii korienkov chĺpkov v ich rastovej fáze hlboko v pokožke. Tieto chĺpky následne samé vypadnú a ich ďalší rast je výrazne obmedzený, či dokonca úplne prerušený. 

Ako však dobre vieme, každá pokožka je iná, a v závislosti od toho je potrebné ošetrenie zopakovať niekoľkokrát, aby sme dosiahli vysnívaný efekt. Pri tomto vám bude nápomocný prehľadný harmonogram, ktorý vás bude sprevádzať celou kúrou a procesom plánovania ošetrení. 


Balenie obsahuje ochranné okuliare, dva nadstavce na ošetrenie - odstraňovač chĺpkov a omladenie, sieťový adaptér na nabíjanie, praktický harmonogram, návod na použitie

Životnosť zariadenia je na vysokej úrovni - až 10 rokov nepretržitého ošetrovania. K výdrži a zdraviu batérie prispieva aj funkcia automatického vypnutia, kedy sa zariadenie uvedie do spánku po 5 minútach nečinnosti. 

Epilátor ponúka až 5 rôznych stupňov výkonu v závislosti od typu pokožky. Podľa priloženého návodu ľahko zistíte, aký program je na ošetrenie vašej pokožky potrebné použiť. O nasledovnú prácu sa už postará aplikačné okienko s veľkosťou 4cm2, ktoré priľahne k vašej pokožke a zabezpečí želaný efekt. Všetky sprievodné pokyny nájdete na LCD displeji zariadenia, vďaka čomu budete mať prehľad o počte zostávajúcich pulzov či stave batérie. 

Ďalšou skvelou pomôckou je aj bezpečnostný senzor správneho kontaktu s pokožkou, ktorý sa postará o správny priebeh všetkých ošetrení. 


Napájanie - sieťový adaptér 

Počet zábleskov: 300 000/100 000

Počet nadstavcov: 2

Počet režimov: 5

Dĺžka kábla: 1,75 m 

Veľkosť aplikačného okienka: 4 cm2

Hmotnosť: 560 g

Príkon: 36 W

Napájanie: 230 V

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.