fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Domácnosť

Vychytávky do domácnosti: 13 vecí, ktoré sa oplatí mať doma

vychytávka v domácnosti

Zmodernizujte svoj domov a každodenný život. Pripravili sme si pre vás tipy na 8 jedinečných vychytávok do domácnosti, ktoré vám prinášajú nielen šikovné riešenia pre bežné problémy, ale aj doplnia moderný dizajn a posunú vás s dobou vo vašej vlastnej domácnosti.  Od technologických noviniek až po šikovné pomocníky – tieto produkty uľahčia fungovanie v domácnosti a ušetria nielen čas, ale aj financie.


Vychytávky do domácnosti



Zabudnite na tradičné vyprážanie v oleji a objavte výhody horúceho vzduchu pre pečenie, ohrievanie alebo smaženie vo vašej kuchyni. Vďaka vyspelej technológii cyklonového ohrevu nie sú vaše jedlá len zdravšie, ale aj hospodárnejšie pripravené, pričom výsledkom je dokonale chrumkavá textúra. S veľkou nádobou o objeme 5 litrov môžete dokonca upiecť celé kurča.


Ovládanie tejto fritézy je hračkou vďaka intuitívnemu dotykovému displeju, a rovnako jednoduchá je aj jej údržba a čistenie. S možnosťou nastavenia teploty v rozmedzí od 80 °C do 200 °C sa otvára široké spektrum kulinárskych možností, vrátane prípravy obľúbených belgických hranoliek či zeleninových čipsov. Pripravujte svoje obľúbené pokrmy rýchlejšie a vychutnávajte si ich s vedomím, že sú nielen chutnejšie, ale aj zdravšie a chrumkavejšie.


2. Kuchynský robot MagicHome


Exkluzívny kuchynský robot ponúka tichý, ale výkonný motor pre nadštandardný výkon. Tento prístroj obsahuje tri rozličné príslušenstvá, ktoré fungujú prostredníctvom sofistikovaného miešacieho systému.


Vďaka veľkorysej nerezovej miske na miešanie zvládnete prípravu aj obsiahlejších porcií cesta. Pre ešte všestrannejšie použitie je k dispozícii aj doplnkový mlynček na mäso a nádoba na mixovanie.

Všestrannosť a viacúčelové funkcie kuchynského robota MagicHome z neho robia nevyhnutnosť pre každého, kto si chce uľahčiť proces varenia a pečenia. Od miesenia cesta po mixovanie polievok, MagicHome zvládne všetko.


príprava zákuskov pomocou kuchynského robota Lenotre


3. Robotický čistič okien


Už viac nebudete musieť tráviť hodiny leštením okien, aby ste dosiahli ten vytúžený dokonalý lesk. Robotický čistič okien Mamibot W110-T za vás vykoná túto úlohu rýchlo a efektívne. S pokročilými funkciami, ako je automatické plánovanie trasy alebo detekcia okrajov, je tento robot neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti.


4. Halogénový ohrievač


Máte radi pocit útulného tepla vo vašom domove? Nezáleží na tom, ako chladno je vonku, s halogénovým ohrievačom Strend Pro budete mať doma vždy teplúčko a príjemne. Elektrický halogénový ohrievač ponúka trojstupňové nastavenie výkonu (400 W, 800 W a 1200 W) spolu s praktickou otočnou funkciou.

Ohrievač sa stane vašim obľúbeným nielen kvôli schopnosti rýchlo vykúriť priestor, ale aj pre jeho efektívnosť v spotrebe energie a pre jeho tichú prevádzku.


halogénový ohrievač vzduchu


5. Odžmolkovač


Udržujte svoje oblečenie v bezchybnom stave s týmto praktickým odžmolkovačom. Je ideálny na odstraňovanie nechcených chumáčikov a vlákien z odevov, čím im prinavráti ich pôvodný vzhľad.


6. Wi-Fi termostat pre elektrické podlahové vykurovanie


Získajte úplnú kontrolu nad teplotou vo vašej domácnosti s týmto inteligentným termostatom. Meross Smart Wi-Fi termostat vám umožní prispôsobiť si vykurovanie podľa vašich potrieb a to aj na diaľku cez smartfón. A čo je ešte lepšie, pre maximalizáciu komfortu a efektívnosti si môžete vytvoriť plány vykurovania, ktoré sa prispôsobia dennému režimu vašej rodiny.


7. Inteligentná trojitá zásuvka


S touto inteligentnou zásuvkou môžete ovládať viacero zariadení naraz, monitorovať spotrebu energie a dokonca nastavovať rozvrhy zapnutia/vypnutia. Eve Energy Strip trojitá zásuvka je ideálna pre tých, ktorí chcú mať svoj dom plne pod kontrolou a šetriť energiu.


inteligentná zásuvka do domácnosti


8. Infračervená lampa



V čase, keď je zdravie na prvom mieste, by v každej domácnosti malo byť miesto pre infračervenú lampu. Infračervené svetlo efektívne prenáša teplo priamo na ľudské telo, čím intenzívne podporuje prekrvenie pokožky a stimuluje látkovú výmenu v oblastiach, kde pôsobí teplotné pole.


S možnosťou nastavenia až piatich rôznych polôh umožňuje tento ohrievač užívateľom prispôsobiť uhol vyžarovania tepla, aby infračervené lúče cielene zasiahli požadované oblasti.


9. Chladiaci box


Vychutnajte si piknik, výlet alebo plážové dobrodružstvo bez obáv o čerstvosť vašich potravín a nápojov vďaka POLARBOX Pop Chladiacemu boxu.

Tento štýlový a kompaktný box s objemom 12 litrov je ideálny pre malé skupiny. Ľahko sa prenáša a jeho izolačné vlastnosti zaisťujú, že vaše občerstvenie zostane chladné počas celého dňa.

Či už ide o rodinný piknik v parku alebo chladenie nápojov na záhradnej párty, POLARBOX je nepostrádateľným spoločníkom pre každú príležitosť na čerstvom vzduchu.


chladenie nápojov v polarbox


10. Inteligentná kamera


Zvýšte bezpečnosť svojho domova s inteligentnou kamerou Tesla 360. Táto vnútorná kamera je vybavená pokročilým sledovaním pohybu a automaticky sa otáča v oboch osiach, aby neprepustila žiadny detail.

S Full HD rozlíšením a LED svetlom pre záznam v noci poskytuje jasné a detailné záznamy. Vďaka obojsmernému zvuku môžete komunikovať s ľuďmi v miestnosti a inteligentné funkcie vám umožnia nastaviť kameru podľa vašich potrieb. S kamerou Tesla 360 budete mať svoj domov pod kontrolou, a to aj keď nie ste doma.


11. Upratovacia súprava


Udržujte váš domov bezchybne čistý s revolučnou upratovacou súpravou Neco TORNADO. S touto súpravou získate všetky potrebné nástroje pre efektívne a hĺbkové zmývanie vášho domova.


12. Repro slučka TRACER


Oživte každú miestnosť vynikajúcim zvukom a farbami s Repro súpravou TRACER 2.0 Loop RGB. Tieto reproduktory sú perfektným spojením kvality zvuku a moderného dizajnu. RGB svetelné efekty pridávajú zábavný a atmosférický element, či už počúvate hudbu, sledujete filmy alebo hráte videohry.

S reproduktormi TRACER 2.0 Loop RGB vnesiete do svojho domova nielen kvalitný zvuk, ale aj štýl.


tracer reproduktory s rgb podsvietením k počítaču


13. Ledvance Smart +


Rozjasnite svoj domov inteligentným osvetlením od Ledvance Smart+. Vďaka širokej palete produktov, ako sú smart žiarovky, svietidlá, dekoratívne stĺpiky a svetelné pásiky, môžete ľahko vytvoriť atmosféru pre každú príležitosť. Ovládajte intenzitu a dobu svietenia priamo z vášho smartfónu.

Využite tiež možnosti programovania a nastavovania scén pre dokonalú synchronizáciu svetla so svojou dennou rutinou. Ledvance Smart+ prináša inteligentné osvetlenie, ktoré zvýši komfort a štýl vášho domova.


smart osvetlenie izby RGB

Vyberte si vychytávky z ponuky Fuego


Technologický pokrok priniesol množstvo inovácií, ktoré nám môžu uľahčiť život doma. Využite tieto moderné vychytávky k tomu, aby ste si zefektívnili domácnosť, šetrili čas a zvýšili svoj komfort.

Nech už uprednostňujete pohodlie, úsporu energie alebo oboje, tieto produkty sú skvelou investíciou do modernej domácnosti. Prezrite si aj ďalšie produkty na stránke Fuego.sk a vyberte si ďalšie doplnky do domácnosti, ktoré sa vám zídu a uľahčia vám život.


Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.