fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Kancelária

Poznáme dôvody, prečo by ste mali používať plánovací diár

plánovanie v diári

Každý z nás má veľké množstvo povinností a termínov, na ktoré nesmie zabudnúť. Rodina, práca, škola, ale aj voľný čas potrebujú svoj vlastný time management. Ale s novými udalosťami a povinnosťami postupne môže prísť aj pocit, že sa v tom strácame.


Ako si zorganizovať svoj čas?


Asi prvá vec, čo nám napadne je, že takmer každý z nás vlastní smartfón, do ktorého si môže nainštalovať rôzne aplikácie. A tak kliká, skroluje a nabíja, aby našiel vhodnú „appku“ na zapísanie všetkých povinností, ktoré ho čakajú. Všetky notifikácie od pracovného kalendára, pitného režimu až po aktuálne počasie však neustále pípajú a pozornosť sa tým často rozptyľuje. No je tu aj druhá možnosť. Stará dobrá klasika, tlačený plánovací diár. Príde vám to old school? Aj keď tlačený diár nie je novým výdobytkom súčasnosti, je tradičnou osvedčenou klasikou, ktorá stojí za to.


Plánujte štýlovo


To, čo nás oslovuje ako prvé pri kúpe diára, je jeho dizajn. Ponuka je široká - od kombinácií rôznych farieb, ornamentov až po obrázky. Uvedomili ste si niekedy, že diár môže byť vašim módnym doplnkom? Čo tak jeho elegantné, tmavé, matné prevedenie na pracovnom stole namiesto smartfónu so šmuhami, či dokonca popraskaným displejom? Ukážte sa! Nehovoriac o tom, že kombinácia zaujímavého dizajnu a ručného zapisovania poznámok pôsobí skutočne profesionálne a to bez ohľadu na to, či si zaznamenávate účasť na medzinárodnom kongrese alebo začiatok akcie na kryštálový cukor v supermarkete.


Nestraťte sa vo víre povinností


Ak treba zladiť nielen svoj pracovný čas, ale aj časový harmonogram celej rodiny, prechádza diár do kategórie „must have“, pretože všetky pracovné stretnutia, rodičovské združenia, krúžky a sviatky sa ako naschvál križujú jedno cez druhé

Time management musí jednoducho fungovať na plné obrátky! Nikto predsa nechce, aby jeho dieťa čakalo dve hodiny na chodníku pred školou.


Spestrite si svoje plány


Výbornou správou je, že diár sa nevybije. Môžete ho používať prakticky kdekoľvek. Nielenže máte svoj čas pod kontrolou, ale aj získate priestor pre uchovanie si zaujímavých citátov, receptov, či rôznych rád. Z praktickej stránky sa nemôže stať, že by vám niekto vymazal dáta alebo uskutočnil hackerský útok, jedine ak vaše dieťa, pes alebo málo vycvičená pamäť. 

Ak má plánovací diár aj vaša polovička, čo tak jej napísať tajný odkaz? Vyznanie lásky, pokreslené srdiečka, ale aj informácia o tom, že dnes večer deti postráži svokra by na mobile cinkli ihneď, no keď sa objavia v momente plánovania pracovného kolotoča, môžu byť milým a originálnym prekvapením. Vďaka jednoduchému gestu sa aj všedný deň môže stať výnimočným.


Plánovacie diáre od Fuego


Je dokázané, že informácie písané rukou si človek pamätá lepšie. Okrem toho má voľné pole pôsobnosti v tom, akým spôsobom si pripomienky zapíše alebo nakreslí. 

Tak čo myslíte, stojí obyčajný plánovací diár za to, aby ste mu dali šancu a vymenili elektroniku za starú klasiku? Neváhajte a vyberte si zo širokej ponuky štýlových diárov hneď teraz.

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.