fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Rodina

Hračky do bazéna: 10 inšpirácií pre zábavu s deťmi v bazéne

deti baviace sa s hračkami v bazéne

Letné slnko už poriadne páli a tak nastal čas opäť vytiahnuť bazén, v ktorom sa môže osviežiť a vyšantiť celá rodina. Ak si však chcete v bazéne užiť ešte viac zábavy a urobiť prehľad, aké rôzne hračky do bazéna môžete vašim deťom zadovážiť, ste tu správne. Pripravili sme si pre vás 11 inšpirácií, vďaka ktorým vaše deti zažijú nezabudnuteľné chvíle plné radosti a smiechu.


1. Loptičky


Loptičky sú tradičnou a zábavnou súčasťou bazénových hier. Penové alebo nafukovacie loptičky sú ideálne pre malé deti, pretože sú mäkké, ľahké a jednoducho sa držia.

Sú dokonale bezpečné, nemusíte sa preto obávať prípadných úrazov pri šantení.


2. Vodné pištole


Vodné pištole sú ikonickými hračkami do bazéna, ktoré zaručujú osvieženie a nekonečnú zábavu v horúcich letných dňoch. Vodné zbrane sú nielen zábavné, ale aj skvelé pre rozvoj koordinácie, presnosti a stratégie u detí.

Sú ideálne pre rodinné súťaže, kde sa môžete spolu s deťmi pustiť do vodnej bitky a vidieť, kto dokáže dosiahnuť najlepšie zásahy.


3. Detské nafukovacie kolesá


Detské nafukovacie kolesá s rôznymi farebnými a atraktívnymi dizajnami sú ideálne pre malé deti. Poskytujú im oporu a pohodlie, keď sa pohybujú vo vode a zároveň ich udržiavajú na hladine.


4. Nafukovacie zvieratká

nafukovačka ako bazénová hračka

Nafukovacie zvieratká sú roztomilé a zábavné hračky, ktoré pridajú do vášho bazéna štipku rozprávkovej atmosféry. Môžete si vybrať z rôznych druhov, vrátane krokodílov, žralokov, želví alebo opíc.

Každé zvieratko má svoj vlastný jedinečný a veselý dizajn, ktorý zaujme deti a podnieti ich predstavivosť.


5. Lodičky


Lodičky do bazéna sú dostupné v rôznych farebných a hravých dizajnoch. Môžete si vybrať medzi klasickými nafukovacími člnmi, ktoré imitujú skutočné lode, alebo roztomilými a veselými zvieracími lodičkami.


6. Plávacie pomôcky


Plávacie pomôcky sú skvelé pre deti, ktorí sa ešte učia plávať. Sú navrhnuté tak, aby zlepšovali plavecké schopnosti detí a zároveň im poskytovali pocit bezpečia vo vode.


Je dôležité vybrať si správne veľkosti a typy pomôcok, ktoré sú prispôsobené veku a schopnostiam vašich detí.

Tu sú príklady niektorých pomôcok:

  • Penové valce - Tieto mäkké a ľahké plávacie pomôcky poskytujú stabilitu a podporu pri plávaní. Pomáhajú deťom udržiavať správnu polohu tela vo vode.

  • Rukávniky na plávanie - Plávacie rukávniky sa umiestňujú na ruky a pomáhajú udržiavať deti na vodnej hladine, zatiaľ čo sa učia pohybovať nohami a rukami.

  • Plavecké opasky - Plavecké opasky sú ďalšou možnosťou, ako pomôcť deťom získať dôveru vo vode. Tieto opasky majú nastaviteľný remienok a plávacie panely, ktoré poskytujú stabilitu a pomoc pri plávaní. Sú vhodné pre deti rôzneho veku a plaveckých schopností.

  • Plavecké dosky - Plavecké dosky sú tvrdšie a stabilnejšie plávacie pomôcky, ktoré sa držia pred sebou. Sú skvelou voľbou pre deti, ktoré sa už cítia pohodlne vo vode a chcú zlepšiť techniku plávania.


7. Vodolepky


Ak máte bazén s pevnými a rovnými stenami, môžete použiť vodolepky, ktoré prilepíte na vnútornú stranu bazéna. Vodolepky vytvárajú zaujímavé a farebné scény a dodávajú vášmu bazénu osobitý vzhľad.


8. Plávajúce basketbalové koše

basketbalový kôš do bazéna

Pre milovníkov basketbalu je skvelým doplnkom do bazéna plávajúci basketbalový kôš. Deti si môžu zahrať vodný basketbal a súťažiť o najlepší zásah do koša.

Plávajúce basketbalové koše nielenže zlepšujú plavecké zručnosti a koordinačné schopnosti, ale posilňujú aj fyzickú kondíciu a vyžadujú aktívnu účasť celého tela.


9. Nafukovacie plávacie bránky a plávajúce volejbalové siete


Pre tých, ktorí majú radi aj ďalšie športy a tímové hry, sú nafukovacie plávacie bránky a plávajúce volejbalové siete ďalším skvelým doplnkom do bazéna. Tieto hračky umožňujú hrať vodný volejbal alebo futbal, čím sa deti môžu aktívne zapojiť do tímových hier vo vode.


10. Hračky na potápanie


Hračky na potápanie sú nenahraditeľnými spoločníkmi pri objavovaní podvodného sveta a rozvíjaní plaveckých zručností vašich detí. Tieto hračky ponúkajú rôznorodé možnosti pre hravé potápanie a zábavné vodné aktivity.

Na výber máte z rôznych pomôcok na potápanie, ako napríklad:


  • Potápačské prstienky - Tieto farebné a pútavé prstienky sú ideálne pre deti, ktoré sa učia potápať a chcú zdokonaľovať techniku potápania. Prstienky sa ponoria do vody a plávajú na hladine, čo umožňuje deťom ich vyhľadávanie a chytanie. Táto hra podporuje ich plavecké zručnosti a schopnosť zadržať dych.

  • Potápačské hračky s váhou - Tieto hračky majú zabudovanú váhu, ktorá ich potápa do vody. Deti ich môžu hodiť do bazéna a sledovať, ako sa ponoria a plávajú na dne. Potápanie a zachytávanie týchto hračiek posilňuje ich plavecké schopnosti a koordináciu.

  • Šnorchle - Šnorchel je nepostrádateľnou súčasťou výbavy pre milovníkov vodných dobrodružstiev. Táto jednoduchá a praktická hračka umožňuje plavcom pozorovať podvodný svet bez nutnosti dvíhať hlavu nad hladinu vody.


Zadovážte deťom šnorchel a naučte ich základy šnorchlovania v bazéne, aby ste si potom spoločne naplno mohli vychutnať potápanie v mori a sledovanie bohatého podmorského sveta.


Vyberte si hračky do bazéna podľa svojich kritérií


nafukovacia lopta v bazéne s hrajúcimi sa deťmi

Dúfame, že vám naše tipy poskytli dostatok inšpirácie na to, aké rôzne hračky môžete zadovážiť svojim deťom a ako si môžete v bazéne počas leta užiť ešte viac dobrodružstva, zábavy a šantenia.

Na Fuego.sk nájdete bohatý sortiment vodných hračiek, ktoré vaše deti budú zbožňovať a ktoré vám zabezpečia mnoho krásnych spoločných chvíľ pri vode.

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.