fb-pixel

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Rodina

LEGO City: Kde sa zábava spája s akciou

Postavená stavebnica LEGO v obývačke

Vitajte v úžasnom svete LEGO, kde sa kreativita stretáva s nekonečnými možnosťami pre všetky vekové kategórie. Od najmladších až po dospelých, LEGO ponúka rozmanité stavebnice a kolekcie, ktoré oživujú svet fantázie. Či už sa pustíte do stavby veľkomesta s LEGO City, zažijete kúzlo Disney sveta s LEGO Disney, alebo vstúpite do magického sveta čarodejníkov s LEGO Harry Potter, LEGO má niečo pre každého.


LEGO City - Mesto Plné Dobrodružstva


LEGO City - miesto kde sa hra stretáva s veľkomestským šarmom a dobrodružstvo číha na každom rohu. LEGO City ponúka rozmanité stavebnice zamerané na policajné autá, hasičov, astronómov a mnoho ďalších fascinujúcich tém. Tieto stavebnice nie sú len skvelými darčekmi na narodeniny a sviatky, ale aj portálom do sveta nekonečných možností pre každého, od malých chlapcov a dievčat po dospelých.


Policajná Akadémia - Príprava Na Akciu

LEGO® CITY 60372 policajná akadémia


V strede pozornosti je LEGO® CITY 60372 Policajná Akadémia. Táto stavebnica prináša skvelé akčné dobrodružstvo, kde deti môžu precvičovať rôzne situácie, od naháňačiek po vyšetrovanie zločinov a podozrivých osôb. Interiér akadémie je perfektne prepracovaný pre rutinnú policajnú prácu, s vonkajším priestorom obsahujúcim moderné športové prvky pre aktívny oddych a tréning.


Špecifikácie LEGO® City 60372 Policajnej Akadémie:


  • Policajná akadémia
  • Štvorkolka
  • 6 mini figúrok a figúrka koňa
  • Príslušenstvo
  • Návod


Veliteľské Vozidlo Hasičov - Bezpečnosť Prichádza Na Prvé Miesto


LEGO® City 60374 veliteľské vozidlo hasičov

Prekonajte ohnivé výzvy s LEGO® CITY 60374 Veliteľským Vozidlom Hasičov. Toto vozidlo je vybavené komplexným dizajnom a detailmi, ktoré zahŕňajú výškové plošiny a rôzne nástroje pre efektívne riadenie hasičskej jednotky.


Špecifikácie LEGO® City 60374 Veliteľského Vozidla Hasičov:


  • Veliteľské vozidlo hasičov
  • Scéna lesného a mestského požiaru
  • 3 mini figúrky a figúrka zajačika
  • Príslušenstvo
  • Návod


Kaskadérske Lietadlo - Vzlietnite Smer Nebo

LEGO® City 60323 Kaskadérske lietadlo


Ovládnite nebo s LEGO® CITY 60323 Kaskadérskym Lietadlom. Tento jednomiestny letecký stroj je vybavený veľkými klapkami, prídavným motorom a pristávacími kolieskami, pripravený na akrobatické kúsky a vzrušujúce letecké dobrodružstvá.


Špecifikácie LEGO® City 60323 Kaskadérskeho Lietadla:


  • 59 kociek stavebnice LEGO na zostavenie modelu lietadla
  • Figúrka lietadla
  • Návod


Rozširujte Svoje LEGO Mesto S Ďalšími Kolekciami


Okrem LEGO City sa pred vami otvárajú dvere do mnohých ďalších fascinujúcich svetov v podobe rôznych LEGO kolekcií, z ktorých môžete vyberať a rozširovať svoje stavebné dobrodružstvá.


LEGO Disney - Kúzlo a Kreativita na Každom Kroku


LEGO Disney predstavuje svet, kde sa kúzlo stretáva s kreativitou. Vytvárajte známe príbehy zo sveta Disney pomocou svojich obľúbených postavičiek a stavieb. Od princezien až po dobrodružstvá v krajine zázrakov, LEGO Disney vám umožní vytvoriť si svoje vlastné rozprávkové dobrodružstvá.


LEGO Harry Potter - Vstúpte do Magického Sveta


Vstúpte do sveta čarodejníkov s kolekciou LEGO Harry Potter. Postavte si vlastný Rokfort, prekonávajte výzvy každodenného života v kúzelníckej škole a zažite dobrodružstvá spolu s Harrym, Hermionou a Ronom. S každým kúskom LEGO si môžete vytvoriť kúzelnícky svet, aký ste si vždy predstavovali.


LEGO Friends - Dobrodružstvá so Svojimi Najlepšími Priateľmi


Pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve so svojimi najlepšími priateľmi, tu je kolekcia LEGO Friends. Oživte svet priateľstva, zábavy a dobrodružstva. Stavajte spolu so sympatickými postavičkami a zažite unikátne príbehy v meste Heartlake.


LEGO Duplo - Pre Najmenších Stavitelov


Pre najmenších staviteľov je tu LEGO Duplo. S väčšími a bezpečnejšími kockami môžu malé deti začať svoje stavebné dobrodružstvá a rozvíjať svoju kreativitu. LEGO Duplo ponúka rôzne témy, od farebných zvierat po vesmírne dobrodružstvá, všetko navrhnuté tak, aby poskytovalo bezpečnú a vzrušujúcu stavebnú zábavu pre najmenších.


Vstúpte do sveta nekonečných možností a dobrodružstva s LEGO kolekciami dostupnými aj u nás na Fuego.sk. Začnite budovať svoje LEGO mesto dnes a nechajte sa unášať kreativitou a fantáziou každej stavebnice.


Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.